WeTu Analytics

The Oyster Box

The Grill Room

Legendariske Grill Room har vært kjent for sin fine bespisning og enestående mat i nesten 70 år.

Menyen er en inspirert kombinasjon av klassiske favoritter, skapt av Bea Tollman, president og grunnlegger av Red Carnation Hotel Collection, restaurantens Signatur retter og moderne kreasjoner, inspirert av dagens globale trender.

Classic Grill Room innslag inkluderer autentisk Gueridon service, hvor maten tilberedes og presenteres ved den individuelle kafeens bord og Classic 1920 Hors d' Oeuvres tralle, med et omfattende utvalg av 18 «gamle verden» forretter.

Vis mer
Vis mindre

The Ocean Terrace

Den vakre restauranten Ocean Terrace, med nydelig utsikt over Det indiske hav, serverer en bistro-meny, og er perfekt for uformelle, utendørs og familieservering. Med noe som passer til enhver gane favorittretter inkluderer nybakte pizzaer fra pizzaovnen, bærekraftig innhentet sjømat og en rekke flerårige favoritter som fisk og chips. Ocean Terrace serverer også en deilig engelsk frokost hver dag, samt en à la carte-meny til lunsj og middag.

Også på tilbud i Ocean Terrace, den utrolige Curry Buffet, inkludert autentisk Tandoori Chicken, fortsetter å tiltrekke seg fansen fra langt og bredt. Ved hjelp av delikate håndblandede kombinasjoner av krydder og friske urter inkluderer det omfattende utvalget av Curries, kjøtt, fisk og vegetarisk alternativ - noe som gjør hver karri til et mesterverk!

Ocean Terrace er også det perfekte bakteppet for en avslappet solnedganger med utsikt over felgen flyt bassenget og havet.

Vis mer
Vis mindre

The Palm Court

The Palm Court er inspirert av The Oyster Box' originale koloniale arkitektur med fire praktfulle Tole og keramiske lysekroner kjøpt fra Savoy Hotel i London, naturlig sollys og ruvende Palms, og er stedet for den legendariske High Tea hver ettermiddag. Det er også et yndet møtested for uformell servering, og det ideelle stedet å nyte en godbit om kvelden.

High Tea er en lang og rolig affære med levende pianomusikk et velkomment tillegg til anledningen. Alle bakverk og bakevarer tilberedes på eiendommen av den utøvende konditoren Joanita Venter og teamet hennes. Det høye tebordet er et visuelt og smaksopptog av overdådige godbiter, med alt fra nybakte scones, bakverk, quiches og kaker, til fingersmørbrød og salte.

Vis mer
Vis mindre

The Lighthouse Bar

Lighthouse Bar er rikt innbydende med mørke trepaneler og detaljer i skinn, crimson og gull, og har en stor terrasse for spektakulær utsikt over det ikoniske fyret og Det indiske hav. Med levende musikk, deilige småretter og eksotiske cocktailer er dette den hotteste baren i KwaZulu-Natal.

Vis mer
Vis mindre

The Oyster Bar

Stilfulle Oyster Bar har utsikt over evighetsbassenget og Det indiske hav, og spesialiserer seg på Champagne og østers, nyhøstet fra våre egne Oyster-senger, og tilbyr også en lett meny, deilige cocktailer og levende musikk.

Vis mer
Vis mindre

Chukka Bar

Denne autentiske gamle baren er full av sjarm og karakter. Det har vært en fast favoritt hos lokalbefolkningen i over 40 år, og serverer deilige mettende snacks og det fineste utvalget av whisky, øl og sigarer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Oyster Box

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål