WeTu Analytics

The Oyster Box

The Chef's Table

Hvis du er en foodie på jakt etter noe litt «utenom det vanlige», trenger en unik arrangementsmeny, eller er opptatt av å imponere noen spesielle - så ikke gå glipp av muligheten til å ta et sete på første rad med kjøkkensjef Kevin Joseph og hans ess Team, for en ekstraordinær matopplevelse på The Chef's Table in The Kjøkken på The Oyster Box.

Kvelden begynner i den elegante Oyster Bar med drikke før middag og levende musikk fra vår bosatt musiker, før du blir tatt «bak scenene» hvor din kulinariske reise begynner, med en omvisning i arbeidskjøkken og din underfulle bouche av Champagne og Canapes.

Mens dramaet i dette travle kjøkkenet i «full service» -modus utfolder seg, se mens kokkene forbereder en deilig 5-retters sammenkoblet meny foran øynene dine. Chef's Table er tilgjengelig for grupper på mellom 6 og 10 gjester, fra mandag til søndag kun til middag.

Vis mer
Vis mindre

Direct Beach Access

Direkte adgang til stranden

Vis mer
Vis mindre

Holiday Club

Barn mellom 4 og 12 år har tilgang til overvåket Holiday Club under oppholdet.

Andre ferieaktiviteter inkluderer historiefortelling, ansiktsmaling, kunst- og håndverksaktiviteter, pizza-making og filmvisninger. Spesialprogrammer tilbys i toppperioder som skoleferier, påske, jul og nyttår.

Holiday Club er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 19.00

Vis mer
Vis mindre

Dining in the Wine Cellar

For en mer intim middagsopplevelse, vinkjelleren, med sitt glasstak, er sunket like nedenfor Oyster Bar, og er unik for middagsselskaper, corporate funksjoner, smaksprøver eller spesielle arrangementer, og tilbyr en kokkens bord for opptil 10 gjester.

Skreddersydde menyer er laget for enhver anledning, og den beboende Sommelier vil presentere et utvalg av viner fra Diners Club Diamond prisbelønte vinkart, som kan skryte av det fineste utvalget av sørafrikanske og internasjonale årganger.

Vis mer
Vis mindre

Cinema

Et intimt, 24-seters kino/screening rom er tilgjengelig for hotellets gjester. Hver måned settes en ny tidsplan, kjører en ny film fem ganger om dagen (10h00, 14h00, 18h00, 20h00 og 22h00).

Vis mer
Vis mindre

Private Fitness Centre

24 timers tilgang

Vis mer
Vis mindre

The Spa

Vi er dedikert til å gjenopprette skjønnhet og balanse gjennom individuelle behandlinger og spa-reiser, tilpasset for hver av våre gjester av eksepsjonelt dyktige terapeuter. Vårt engasjement for velvære fokuserer på helhetlige prinsipper, som kombinerer gammel visdom og moderne ekspertise.

Spaet på The Oyster Box bruker en rekke internasjonalt anerkjente behandlingsprodukter, i tillegg til sitt eget eksklusive, eksklusive utvalg av alle naturlige, kroppspleieprodukter og profesjonelle spa-behandlinger B|Afrika. Dette deluxe-serien kombinerer urfolkelige afrikanske planteekstrakter og den naturlige godheten fra vestkysten Atlanterhavsalter.

B| Afrika bruker bærekraftig høsting praksis på fornybare urfolk arter, som olje fra baobabtreet, marula olje, avokado smør, honning, rooibos, Mongongo mutter og Ximenia kjerneolje. I tillegg inkluderer sortimentet nøye utformet B|Africa Spa behandlingspakker.

Vis mer
Vis mindre

Business Centre

Vår toppmoderne, 24 timers gratis forretningssenter, som ligger i første etasje ved siden av kinoen, er tilgjengelig for alle hotellets gjester. Det er to skrivebord, hver med en datamaskin, skriver og en forfriskningsstasjon med gjennomtenkte detaljer som tørket frukt og mineralvann, samt te og kaffe etter avtale. Forretningssenteret tilbyr gratis Internett, og hele hotellet har gratis trådløst Internett hvis du foretrekker å arbeide fra rommet ditt. Kontorsenteret har også faks, svart-hvitt kopimaskin og sekretærtjenester etter avtale. Frakt og pakking, laminering og binding kan ordnes direkte med vår concierge dekk mot en ekstra kostnad.

Vis mer
Vis mindre

Clock Library

Klokkebibliotek

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Oyster Box

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål