WeTu Analytics

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

The Grillroom

Grillroom er rett og slett nirvana for rovdyr: kornmatet og gressmatet biff, tørr eller våt alderen, er alle mellom 22 og 55 dager - pluss det er biff tartare, oksehale, brisket, margbein, biltong og biff burgere også. Venison, svinekjøtt og kylling funksjonen fremtredende sammen med laks, reker og calamari, og det finnes også vegetariske alternativer på menyen. Tråling den omfattende menyen kan ta en stund, nyte den med et glass av Estate prisvinnende viner. Hvis du elsker kjøtt som vi gjør, er dette litt av himmelen med utsikt å matche.

Luftig, diskré europeisk eleganse representerer restaurantens interiør, som er glass fronted for å vise frem panoramautsikt fra vingårder og olivenhager til de blå hued fjellene som omkranser Wellington. På en solrik dag kan du velge et bord på dekk og sitte side ved side for å nyte naturteateret.

Vis mer
Vis mindre

Pizza Vista

Vår Pizza restaurant endrer navnet sitt! Fra 1. mai skal vi handle som Pizza Vista. Vårt nye navn og logo er et uttrykk for vår fantastiske utsikt og pizzaovn som produserer smakfulle italienske klassikere.

Fordi vi ikke vil være en franchise, kan gjester se frem til å nyte mer lokale råvarer som håndverksøl og sesongens retter med lokal frukt og grønnsaker i tillegg til kjente favoritter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål