WeTu Analytics

The Emakoko

Konseptet for The Emakoko var ideen om Anthony og Emma Childs - vertene dine under oppholdet. De bor på stedet med sin lille familie og deres dedikerte team av ansatte, som er glade for å ønske gjester velkommen og for hvem ingenting er for mye trøbbel.

Emakoko er en tjue fire-sengs, luksuriøs lodge kunstnerisk bygget inn i siden av en dal ved elven Mbagathi, på grensen til Nairobi nasjonalpark. Stor forsiktighet er blitt tatt for å innlemme de vakre fikentrærne som vokser på klippen der hytta ligger. Alle rommene har utsikt over elven og inn i parken.

Emakoko lar folk starte og avslutte sin safari i dyrelivet de har reist så langt for å nyte. Innen 20 minutter fra å rydde skikker kan de nå se spillet i den fantastiske Nairobi nasjonalpark. De eneste «transfer» forsinkelsene som sannsynligvis vil oppstå på vei til eller fra The Emakoko er de naturlige pausene for å se en løvestolthet eller vente på en Rhino eller en reise til Giraffe for å krysse veien.

Enten du nyter en Emakoko-cocktail i utsiktsområdet eller bare en kaffe ved bassenget med utsikt over elven, er avslapning sikret. Det er også mulighet til å se vår bosatt flodhest, som også liker å holde øye med deg. Han kan ses beite på plenen utenfor rommene tidlig på kvelden eller om morgenen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Emakoko

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål