WeTu Analytics

The Emakoko

Game Drives

Ta en spillstasjoner inn i en av de mest unike spillparkene i verden, Nairobi nasjonalpark.

Vis mer
Vis mindre

Visits to The David Sheldrick Trust

Besøk for å se de foreldreløse elefantene. David Sheldrick Wildlife Trust er født av en families lidenskap for Kenya og dens villmark, og er i dag det mest vellykkede rednings- og rehabiliteringsprogrammet for foreldreløse elefanter i verden og en av de banebrytende bevaringsorganisasjonene for dyreliv og habitatbeskyttelse i Øst-Afrika.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Vis mer
Vis mindre

Visits to the Giraffe Centre

Grunnlagt i 1979 som et kjerneavlssenter for den truede Rothschild sjiraffen, og ytterligere eskalerte bevaringsarbeidet i 1983, og åpnet et fremragende miljø utdanningssenter. Ta en tur rundt sentrum og mate sjiraffer.

http://giraffecenter.org

Vis mer
Vis mindre

Nairobi Excursions

Nairobi er rett rundt hjørnet for de som trenger å få siste minutt elementer. Selv om vår boutique er fullt utstyrt, vil vi gjerne ta deg med til noen av de lokale shoppingområdene i Nairobi. Våre førerguider er ikke bare dyreliv spesialister, men de forstår også kunsten å forhandle.

Vis mer
Vis mindre

Lion Lights

Et interessant prosjekt for å avskrekke store rovdyr som løve, leopard, hyene og gepard, fra å drepe husdyr holdt i kabinetter. Dette enkle prosjektet ble oppfunnet av en 11 år gammel gutt, Richard Turere hvis familie og naboer ble møtt med rovdyrangrep og husdyrutløsning på nesten daglig basis i Kitengela (et område som grenser til Nairobi nasjonalpark).

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Emakoko

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål