WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Woodbury Tented Camp er en intim, tre-stjerners buskleir som ligger på den spektakulære Amakhala Game Reserve og drives av Gush familien, som har bodd på landet i fem generasjoner. Mange av våre ansatte har vokst opp i området og er stolte av å sikre at din afrikanske safari opplevelse er minneverdig.

Woodbury Tented Camp ligger i en bortgjemt kratt med utsikt over den gamle sletten i Bushman's River, og er en av de skjulte juvelene i Øst-Cape.

Ti komfortable telt med eget bad på hevede baser, hver med sin egen private terrasse, gjør at gjestene kan nyte en sjelden intimitet med naturen. Hvert telt har varmt rennende vann, muligheten for King size- eller enkeltsenger og elektriske tepper for de koselige kveldene. Også i porteføljen er to familietelt som kobles via en balkong, slik at familier kan nyte den afrikanske busken sammen.

To ganger daglig spillstasjoner med en av våre vennlige og profesjonelle guider gir muligheten til spennende Big Five-spillvisning og uforglemmelige solnedganger i bushen. Leirlivet er sentrert rundt spise- og salongområdet med tekk- og lerretet, med en stor terrasse med utsikt over Woodbury-slettene. Et bredt utvalg av spillarter som sebra, giraff, bøffel og elefant kan ofte ses fra dekk, mens det haunting ropet av fiskeørn ekko over dalen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål