WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Safari Game Drives

Spillstasjoner er sikker på å være et av høydepunktene i ditt opphold hos oss. Stasjonene utføres i åpne 4x4-kjøretøy på Amakhala Game Reserve av våre vennlige og profesjonelle guider som er lidenskapelig opptatt av den afrikanske busken. Morgenstasjoner går i tide for den afrikanske soloppgangen (etter en rask kopp kaffe på hytta, selvfølgelig). Dette er den beste tiden å lete etter noen spennende arter som er aktive på dette tidspunktet, for eksempel løver. Midtveis gjennom stasjonen din guide vil finne et godt sted for en pause, og du vil være velkommen til å gå i land bilen og nyte hjemmelagde kjeks og te eller kaffe.

Ettermiddagstasjonene går midt på ettermiddagen og går inn tidlig på kvelden, inkludert et stopp for sundowners å strekke bena og prøve sørafrikanske snacks som biltong, mens du nipper til en drink av ditt valg. Når du kommer deg tilbake til hytta etter at solen har gått ned, er det en sjanse til å se det rare og fantastiske nattlige dyrelivet dukker opp, som springhare, brun hyaena og pinnsvin.

Spillstasjoner har råd til våre gjester muligheten til å utforske de forskjellige landskapene i Amakhala viltreservat, fra sine høye klipper og den meanderende Bushman's River for å åpne gressletter og sanddyne skoger. Våre guider vil gjøre sitt beste for å finne så mange spesielle dyreliv observasjoner for deg som mulig, og ikke vær sjenert over å fortelle dem hvilke dyr du ønsker å se mest på din safari! Forvent å lære mer enn bare de store dyrene, også: våre guider er kunnskapsrike om fugler, trær, reptiler og mye mer.

Amakhala viltreservat er et komplekst og mangfoldig økosystem, som gir habitat for over 60 pattedyrarter, inkludert Big 5. Reservatet er også hjemsted for flodhester, gepard, sjiraff, sebra og tallrike antiloper, samt over 250 fuglearter. Her kan du gå tilbake til naturen og oppleve det rike dyrelivet, mangfoldig vegetasjon og dramatiske landskapet i Eastern Cape.

Vis mer
Vis mindre

Amakhala Horse Trails

Amakhala Horse Trails tilbyr et unikt perspektiv på bushen: forhøyet på hesteryggen, kan ryttere nyte utrolig utsikt over det omkringliggende landskapet mens glir lett og rolig over terrenget ofte utilgjengelig med kjøretøy. Den diskrete naturen til en hesteryggsafari gir også utrolige dyreobservasjoner - ryttere kan komme så nær som 10 til 15 meter fra dyreliv som land, gnu, sebra, hartebeest og sjiraff. Stiene gir en mulighet til å utforske 1700 hektar afrikansk busk på hesteryggen, inkludert muligheten til å galere over åpne sletter, ta en langsom trav for å sette pris på utsikten eller gå stille langs bortgjemte elvebredder. Hesteryggsafari varer vanligvis fra to til tre timer, og hastigheten på stituren er justert til rytternes erfaringsnivå. Dette gir god tid til dyreliv visning og finne det perfekte stedet å hvile hestene og nyte forfriskninger og snacks.

Amakhala Horse Trails passer for små grupper på opptil 6 mellomliggende til erfarne ryttere. Erfarne yngre ryttere mellom 10 og 15 år kan også bli med, hvis de ledsages av en forelder eller verge. Mer informasjon om detaljer som priser finner du i Amakhala Horse Trails dokumentet.

Vis mer
Vis mindre

Night Drives

Når solen går ned går de daglige (dagaktive) dyrene i dvale og de nattlige (nattlige) dyrene kommer ut for å leke.
Bli med i guiden din mens de går på jakt etter de mer unnvikende artene som brun hyaena, aardvark og pinnsvin under de spektakulære afrikanske stjernene.

Pris: R300 per person

Vis mer
Vis mindre

Non-Big 5 Guided Walks

Oppdag busken til fots med guiden din mens du utforsker den ikke-store 5-siden av Amakhala. Møte planteetere arter som sebra, giraff og en rekke antiloper på bakkenivå mens du tapper inn i den mindre kjente verden av trær, fugler, insekter og mer.

Pris: R300 per person

Vi beklager ingen personer under 16 år.

Vis mer
Vis mindre

Big 5 Bush Walk

Stå en sjanse til å møte Big 5 of Amakhala Game Reserve på en villmarkstur med en fullt kvalifisert Trails Guide, sammen med den mangfoldige flora og fauna som reservatet har å tilby.

Pris: R600 per person

Disse turene tilbys av uavhengige stier guider og tilbys med forbehold om tilgjengelighet. Deltakerne må være i fysisk god helse. Vi beklager ingen personer under 16 år.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål