WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Hoanib Skeleton Coast - Nature drives

Naturdrevene viser størrelsen på landskapet og tilbyr de beste mulighetene for å se ørkentilpasset dyreliv. Morgen- eller ettermiddagsturer er tilgjengelig, samt heldagsturer.

Vis mer
Vis mindre

Hoanib Skeleton Coast - Guided nature walks

Guidede naturvandring fra leiren er en spennende måte å komme på nært hold og personlig med ørkendyreliv. I tillegg til muligheten for spotting storkamp, er det også en god mulighet til å studere de mindre skapninger og fascinerende planteliv av konsesjonen.

Vis mer
Vis mindre

Hoanib Skeleton Coast - Excursion to the Skeleton Coast

På et opphold på tre netter (eller mer) heldagsutflukter til Skeleton Coast tilbys. Den fascinerende 4x4-turen til kysten tar deg via villmarken og dyrelivet i elven Hoanib og sletten, som inkluderer Klein Oases Spring og kjører gjennom en sanddyne felt - mens Skeleton Coast selv avslører en steinete kystlinje med sine enorme Cape pelsselkolonier og skipsvrakrester. Etter en piknik-lunsj gir returflyvningen tilbake til leiren et et fantastisk perspektiv på reisen din fra luften.

Vis mer
Vis mindre

Hoanib Skeleton Coast - Day excursions

Disse turene forlater leiren tidlig på morgenen, inkluderer en pikniklunsj, og går tilbake til leiren midt til sen ettermiddag. Det inkluderer Mudorib Springs, utforske avsidesliggende områder sør i vårt eksklusive konsesjonsområde, med de røde basaltlandskapene i Damaraland. Blant andre generelle spillarter har gjestene muligheten til å se Hartmanns fjellsebra og ørkentilpasset neshorn. I den nordlige og østlige delen av Hoanib tilbyr dalene spektakulær natur.

Med forbehold om tilgjengelighet for privat bil, for å garantere denne ekskursjonen, må en privat bil bestilles og betales for.

Vis mer
Vis mindre

Hoanib Skeleton Coast - Interaction with wildlife researchers

Presentasjoner og samhandling med dyreliv forskere planlegges når forskerne er i leiren, eller i nærheten. Disse inkluderer all dagens forskning, spesielt det gode arbeidet som gjøres av Dr Flip Stand og hans team på den unike ørkentilpassede løven.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål