WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Baï, en naturlig, sumpete lysning i skogen med store forekomster av mineraler, har en magnetisk attraksjon for enorme flokker med afrikanske grønne duer og afrikanske grå papegøyer, så vel som for flokker med skogbøffel om dagen og skogselefanter om natten. For fuglekikkere gir det gode muligheter til å se skogfugler, som merkelig nok ikke er spesielt forsiktige med mennesker som går 3-4 m over bakkenivå.

Lango Lodge sine seks gjestehytter er strategisk plassert på kanten av Lango Baï med utsikt ut mot den åpne baï, en av de mest arresterende utsikten over noen leir i Afrika. Hyttene er konstruert av naturlige materialer som lokalt vevde raffia-palmepaneler og står på stylter over bakken. Hyttene har myggnett og eget bad med varm dusj og toalett, og har en forhøyet 360° omsluttende gangvei med utsikt over skogen og viltvoksende baï.

Avsidesliggende områder i Afrika er truet og må være kommersielt levedyktige for å bli beskyttet, og Kamba African Rainforest Experiences tar en innovativ tilnærming til banebrytende økoturisme i Kongo-bassenget. Målet er å være en bevaringsaktør ved å gi merverdi til Odzala-Kokoua nasjonalpark og Nouabalé-Ndoki nasjonalpark gjennom utvikling av turisme, og hvert besøk teller. I dag får Kamba African Rainforest Experiences rask trekkraft med reisende som besøker det uberørte Kongo-bassenget for å oppleve den tette befolkningen av vestlige lavlandsgorillaer, flokker med sjeldne skogselefanter, sjenert bongo og mange flere arter gjennom en 7-natt, 10-natt eller 11-natt Kamba Journey som kombinerer Ngaga Lodge, Lango Lodge og Mboko Lodge.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lango Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål