WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Entymoto Safari Camp er en liten privat luksussafari leir som tilbyr en intim Safari-opplevelse Vi er lokalisert i en privat conservancy (kalt Siana), og dette betyr at vi tilbyr aktiviteter som går safari, sundowners, bush måltider og nattspill kjører i den conservancy som ikke er tillatt i parken. Privatlivet til dine spill stasjoner i conservancy er en velkommen kontrast til de i Mara, og som vi tillater våre biler å gå av veien kan du få en ekte og privat opplevelse med dyret.

Entumoto Safari Camps består av to leirer Entumoto Main Camp som er luksus og Entumoto Toto Camp som er vårt standard alternativ, Begge leirene er på samme sted og deler Main Lounge, restaurant og svømmebasseng. Teltene på Main Camp er mer romslige og har den beste utsikten over conservancy som de ligger på bakken side, derimot Entumoto Toto Camp ligger i en dal. Entumoto Toto er lommevennlig.

Ideell for familier og små grupper, men likevel spesiell og privat for romantiske par og bryllupsreisende. Entamoto er perfekt for alle som ønsker å sette pris på Afrika i intime, komfortable omgivelser med et svømmebasseng på dørstokken, samtidig som du opplever det robuste vilt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Entumoto Safari Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål