WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Main Camp - Double Room

(3 Rom)

Vi har 3 dobbeltrom i hovedleiren. Hvert rom har en stor veranda med en fantastisk utsikt ned dalen, en dobbeltseng som også kan konverteres til to tvillinger, skap plass og en kommode samt et eget bad med rør varme dusjer, to vasker, en loo, sjampo, balsam og kroppsvask er også gitt.

Vis mer
Vis mindre

Main Camp - Family Suites

(4 Rom)

Vi har 4 familiesuiter i hovedleiren. Suitene hver har 2 soverom som kan settes opp som enten dobbeltrom eller tvillinger, hver av dem er eget bad med de samme fasilitetene som dobbeltrommene. Rommene har i tillegg en stue med peis, kjøleskap, 3 sofaer og et skrivebord. En massiv veranda går langs forsiden av familiesuiten med 2 sofaer og ulike stoler langs den.

Vis mer
Vis mindre

Entumoto Toto - Double Room

(3 Rom)

Vi har 3 dobbeltrom i Toto Camp. Toto dobbeltrom er innredet på samme måte som rommene i Main Camp med en dobbeltseng som også kan konverteres til to tvillinger, skapplass, et toalettbord samt eget bad med varm dusj, to vasker, en do og egen private veranda - men uten utsikt over Conservancy.

Vis mer
Vis mindre

Entumoto Toto - Family Suites

(3 Rom)

Det er 3 Toto familiesuiter. Toto-familiesuitene har 2 soverom og eget bad med de samme fasilitetene som dobbeltrommene.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Entumoto Safari Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål