WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Porini Tent

(5 Rom)

Porini Mara Camp inneholder bare 6 romslige gjestetelt, og en av dem er en familieenhet som har en sentral salong som forbinder teltene.

Teltene er romslige og med en eksklusiv, men likevel vennlig stemning. Teltene er smakfullt innredet med lokale materialer, og komfortable puter laget av fargerike stoffer har blitt brukt til å legge til den eksotiske følelsen. Sengene har komfortable madrasser, koselige dyner og tepper og myke håndklær på badet.

Hvert telt inneholder en dobbel og enkeltseng med nattbord, LED nattbord lamper, lommelykt, garderobe for hengende klær, bagasjehylle, eget toalett med bøtte dusj og servant, skrivebord med lampe, tepper og stoler og bord på verandaen for å slappe av. Varmtvannsflasker i hver seng for å jage kulden om natten.

Vis mer
Vis mindre

Family Unit

(1 Rom)

Familieenheten på Porini Mara Camp er et H-formet telt som ligger ca. 20 meter fra hovedområdene. Enheten er laget av høy kvalitet lerret, er romslig, hver fløy på 64 kvadratmeter og salongen er 16 m². Det bestr av to rom med en salong i mellom. Hvert av de to rommene har en King size-seng og en enkeltseng, den høykvalitets, romslige teltet er smakfullt innredet og har solcelledrevet belysning, eget bad (med varm dusj og flush toalett) og en privat veranda. Enheten er ideell for familier eller vennegjenger som reiser sammen, og er til samme pris per person som våre andre telt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Porini Mara Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål