WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Game drives

Morgen, kveld og natt delte spillstasjoner. Solnedganger på naturskjønne utsiktspunkter. Eskorterte busk turer med Maasai krigere og safari guide. Bush-frokost og bush-lunsjer tilbys også som en del av opplevelsen med fokus på å være ute i naturen med din kvalifiserte Maasai guide og spotter.

Vis mer
Vis mindre

Sun-downers from scenic locations

Like før solnedgang mens du fullfører din begivenhetsrike ettermiddagstur, vil drikke og snacks bli servert fra en naturskjønn beliggenhet for å nyte severdighetene i solen som ligger over slettene på savannen. Den typiske afrikanske safari Sundowner.

Vis mer
Vis mindre

Night Game-drives

Hvis villmarken er magisk om dagen, om natten lover det nattlig teater i storslagen skala. Over deg glitrer en utrolig spanglet baldakin av stjerner, og rundt deg bryter den myke fløyelen av den afrikanske natten, preget av de grove, tørre hostene av løven, kakling og kikking av hyene, og fuglesangens symfoni. Eventyr, faktisk.

Natten tilhører jegerne: løvene og leopardene. Det er også den eneste gangen når du kan få et glimt av slike unnvikende nattlige skapninger som aardvarks, cape harer og bush babyer. Best av alt, bilen din vil være utstyrt med en kraftig håndholdt lampe, som kan brukes til å feie busken for observasjoner av krypende skygger og skinnende øyne. Lyset filtreres dermed blinder ikke dyrene.

Unikt for conservancy erfaring, nattspill stasjoner er ikke tillatt innenfor grensene av nasjonalparker og reserver. Så de er den ultimate safari luksus, spill-visning extravaganza og foto-mulighet

Vis mer
Vis mindre

Guided nature walks with Maasai warriors

Å gå i busken gir deg muligheten til å oppleve Afrika fra bakken, i trygge hender på din profesjonelle Maasai kriger guide. Du trenger ikke å være super passform, vi kan skreddersy turen i henhold til dine evner og fitness nivå. Ved å bli med oss på en tur, vil du komme til å legge merke til alle de små tingene som er tilgjengelige i naturen, som du normalt bare ville gå forbi. Disse små detaljene som blir oversett på spillstasjoner, blir tydeligere fra det langsommere tempoet og lavere vinkelen til å være til fots. Tenk på de fantastiske ingeniørferdighetene og samarbeidsarbeidet som er involvert i etableringen av en termitthund, for eksempel. Fugl samtaler, spor, insekter, planter andamp; geologi. Alt tar på seg mer betydning, og du får en mye dypere forståelse av miljøet ditt.

Bushvandringer tar deg til steder som er utilgjengelige for kjøretøy, slik at du kan oppleve og samhandle med omgivelsene dine på en mer avrundet måte.

Vis mer
Vis mindre

Bush picnics

Det er en noe nesten primal glede om å spise et måltid i den rå villmarken i den afrikanske savannen, mer så hvis innstillingen skjer for å være Masai Mara hvor det er fullt mulig at dine synspunkter er innrammet av fantastiske landskap og storslåtte dyreliv. En piknik lunsj er vanligvis arrangert under en hel dag spill utflukt i reservatet slik at man ikke trenger å gå tilbake til leiren for lunsj, den ofte naturskjønne innstillingen i naturen gjør dette til et virkelig minneverdig måltid.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Balloon Safari

Varmluftsballongturer er spennende i alle omgivelser. En varmluftsballongsafari over Masai Mara National Reserve, skjønt, er en gang i livet opplevelse!

Selv om dette kommer til en ekstra kostnad, anbefaler vi det sterkt. Opplev den spennende «varmluftsballongsafari over de bemerkelsesverdige landene i Afrika Maasai Mara. Gli øynene dine over panoramaslettene og utforsk de fantastiske funksjonene i dalene, de glitrende elvene og de frodige gresslettene før deg.
I mellom kan hodene til mild sjiraff som smier løvtrær, sovende elefanter som feier i den kjølige vinden, elegante gaseller sprinkling i den store vidden, og flodpottene strø i vannet, ses.

Vis mer
Vis mindre

Safari Weddings

Hvor bedre å feire bryllupet ditt enn i en romantisk og rolig setting, i fantastisk natur og omgitt av lyden av bushen. Den prisbelønte Porini Mara Camp er perfekt for unike sivile seremonier, fornyelse av løfter eller velsignelser. Bryllupsseremonier kan ordnes på private, naturskjønne utsiktspunkter med fantastisk utsikt over det spillfylte landskapet. Maasai tradisjonelle skikker og velsignelser kan inkluderes for å gjøre en helt spesiell og åndelig opplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Porini Mara Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål