WeTu Analytics

Tsitsikamma Village Inn

Tsitsikamma Village Inn ligger i landsbyen Storms River på den vakre Garden Route, og tilbyr en unik form for overnatting. De fleste av rommene ligger rundt en typisk landsbygrønn. Disse bygningene representerer mange av de forskjellige bygningsstilene som ble funnet i Cape Colony på 1800-tallet.

Restauranten Oude Martha serverer solid og deilig frokost, lunsj og middag. Andre populære restauranter på stedet omfatter den karakteristiske Hunter's Pub og uformelle Cafe Bacchus. Ved siden av hotellet, er Marilyn's 60s Diner, hvor du vil nyte en tur ned minne kjørefelt med vintage motorsykler, biler, memorabilia og en typisk diner meny. Nyt en øl eller Weiss i vårt mikrobryggeri som også tilbyr en rekke andre sørafrikanske håndverksøl.

Hotellet er en flott base for å utforske de naturlige attraksjonene og eventyralternativene i regionen, og det er mange måter å gjøre dette på fra turstier, terrengsykling og hesteridning til tree-top baldakin turer og strikkhopping. Mellom utflukter, er gjestene velkommen til å slappe av rundt det glitrende svømmebassenget eller underholde seg i spillrommet. Det er gratis wi-fi tilgjengelig på hele hotellet. Rommene har klimaanlegg, oppvarming, elektriske tepper, TV og kaffe- og tekoker.

Hotellet er kjent for sin gode mat, gammeldags sjarm og har vært en favoritt i mange år!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Tsitsikamma Village Inn

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål