WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Kanga Pan ligger i den fjerneste delen av verdensarvstedet i Mana Pools. Leiren med 12 senger har eget bad med utendørs dusj og servanter med utsikt over vannhullet. To av teltene er familie/bryllupsreise telt med egen egen spisestue og sittegruppe. Hovedområdet har en komfortabel stue og spisestue som gir deg uavbrutt utsikt over et svært aktivt vannhull. Slapp av i øvre dekk lounge under skyggen av en mahogny, eller sett deg på dekket nedenfor i nærheten av plaskebassenget og nyt Kanga − det gamle Afrika i en ny æra.

Det varierte området har flere vlei linjer, elvsystemer i Ruckomechi River, og blandingsskog typer fra Mopane skog til Jesse busk og elveskog. Kanga Pan er den eneste kjente vannkilden i området som er tilgjengelig hele året, noe som gjør det til et knutepunkt for dyreliv og en fryd å utforske til fots. Uberørt og uutviklet, gir dette området deg en ren, uberørt, privat afrikansk safari opplevelse.

Foruten spillstasjoner, fugletitting og fotturer, bringer en times kjøretur deg til Zambezi flomslettene i Mana Pools. Kanga fungerer godt i samarbeid med Zambezi Expeditions for å gi gjestene en oversikt over innlandet og elvebredden opplevelser tilgjengelig i Mana Pools, en av de siste gjenværende «urørt» villmark paradisene.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål