WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Kanga Pan ligger i den fjerneste delen av verdensarvstedet i Mana Pools. Den luksuriøse teltleiren med 12 senger har eget bad med utendørs dusj og servanter med utsikt over vannhullet. To av teltene er luksuriøse familie-/bryllupsreise telt med egen privat spisestue og sittegruppe. Hovedområdet har en komfortabel salong og spisestue som gir deg uforstyrret utsikt over et veldig aktivt vannhull. Slapp av i salongen på øvre dekk i skyggen av en mahogny, eller sett deg på dekk nedenfor nær plaskebassenget og nyt Kanga - det gamle Afrika i en ny tid.

Det mangfoldige området har flere vlei-linjer, elvesystemer i Ruckomechi-elven, og blandede skogtyper fra Mopane skog til Jesse busk og elveskog. Kanga Pan i seg selv er den eneste kjente vannkilden i området som er tilgjengelig gjennom året, noe som gjør det til et knutepunkt for dyreliv og en fryd å utforske til fots. Uberørt og ubebygd, dette området gir deg en ren, uberørt, privat afrikansk safariopplevelse.

Foruten spillstasjoner, fugletitting og vandreturer, en times kjøretur bringer deg til Zambezi flomsletter i Mana Pools. Kanga jobber godt i samarbeid med Zambezi Expeditions for å gi gjestene en helhetlig utsikt over innlands- og elveopplevelsene som er tilgjengelige i Mana Pools, et av de siste gjenværende «uberørte» villmarksparadisene.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål