WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Game Drives

Spillstasjoner på Kanga Camp er alltid fulle av overraskelser. Safaris i denne spillrike regionen Zimbabwe betyr at det er vanlige observasjoner som leopard og villhund. I den tørre årstiden er det ofte ikke nødvendig med spillstasjoner ettersom spillet kommer rett til pannen foran Kanga der ferskvann pumpes hele dagen. Som den eneste pannen innenfor en radius på 10 km, gir dette den sanne betydningen til en lenestol Safari.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safaris

Å vandre på Kanga Camp er helt fantastisk med veiledning av en av våre profesjonelleguider i leiren, vandring i Mana Pools er en av de nærmeste tingene vi kan komme til å være i hele villmarken. Bli kjent med floraen i regionen eller spår løver til fots. En tur i Mana Pools er noe helt spesielt.

Vis mer
Vis mindre

Armchair Safari

Slapp av i den øvre dekksalongen under skyggen av en mahogny, eller sett deg på dekket under nær plaskebassenget og nyt den uavbrutte utsikten over Kanga Pans hyperaktive vannhull når dyrene kommer til deg - den perfekte «lenestolsafari». Lenestol Safari oppleves best i den tørre årstiden når vannstanden er lav.

Vis mer
Vis mindre

Bird Watching

Gled deg over samtalen til den afrikanske skimmeren, fotograf den sørlige karminbie-eater og Narina-trogonen. Eller bare lene deg tilbake og nyt de vakre sangene sine.

Vis mer
Vis mindre

The Hide

Denne unike funksjonen i vår rekke leirer tiltrekker seg et utvalg av dyreliv som elefant, leopard, villhunder, antilope og fuglearter. Kangas unike skjul er et høydepunkt for fotografer, og tilbyr en vakker måte å oppleve naturen på fra en trygg, oppslukende utsikt. Å fange en kobbersolnedgang badet i det myke, gule lyset i «magiske time» er en opplevelse du ikke må gå glipp av.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål