WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

LUNSJ OG MIDDAG

Vi mener at vår matopplevelse er et uttrykk for årstidene, hvor klassiske bistrofavoritter serveres med de fineste sørafrikanske innslag. Vår historie er enkel; den beste maten starter med de beste ingrediensene.

Med utsikt over et hav av vingårder og olivenlunder plantet på Simonsberg, ligger vår utsikt fra terrassen helt inn i Banhoek-dalen.

Innvendig er David Collins Studio designet interiør som buede appelsinskinnbenker og håndplukket kunst. Kom med oss for en unik matopplevelse i de utsøkte omgivelsene på Delaire Graff Estate.

Vis mer
Vis mindre

Indochine Restaurant

FROKT (kun for hytte); LUNCH & MIDDAG

Vår asiatisk-inspirerte mat på Indochine er en stemningsfull matteater, hvor delikate smaker blir levende og hver rett er synonymt med vitalitet, velvære og sunn livsstil. Oppdag asiatiske tapas forvandlet til en kunstform, eller opplev en teseremoni, finn signaturretter som svinemage og and - alt serveres for å skape en all-sensorisk matopplevelse.

Kom og nyt hvert øyeblikk av utsøkt balanserte asiatisk-inspirerte smaker i våre intime omgivelser. Innvendig skaper en levende fargepalett i blått og kobber en beroligende bakgrunn. Spis under den fantastiske Swallows in Flight art installasjon, skulpturert av Lionel Smit og Andre Stead, hvor over 1300 svaler blir en del av den utrolige utsikten som strekker seg over til Table Mountain.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål