WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Culinary Delights

Fra våre to flaggskip eiendom restauranter, restauranter i vår vindal og inn i byene Stellenbosch og Franschhoek, er dette en kulinarisk hotspot i Sør-Afrika, med en rekke av landets fineste restauranter og lokale favoritter å oppdage.

På eiendom restauranter:
Delaire Graff Restaurant (lunsj og middag)
Indochine Restaurant (frokost - inkludert for lodge gjester, lunsj og middag)

Vis mer
Vis mindre

Wines of the Cape & Delaire Graff Wine Lounge

Det er mer enn 160 vineiendom å utforske i regionene rundt Delaire Graff Estate. Fra uformell til elegant, moderne til gammelt og alt i mellom - oppdag viner som passer til hver gane mens du utforsker vingårdene på Cape.

Delaire Graff Wine Lounge tilbyr et eksepsjonelt utvalg av vinsmaking, glass eller flaske, samt fat å nyte.

Vis mer
Vis mindre

Delaire Graff Spa

Din reise til total avslapning og velvære begynner på Delaire Graff Spa. Satt i sine egne unike omgivelser, har vi fem elegante Spa suiter for gjester å oppleve en helt mer sjeldne ro, hvor huden perfeksjon og behandlinger forlate kropp og sinn glødende.

Med behandlinger tilgjengelig for alle aldre, lager vi våre spa-opplevelser ved hjelp av de fineste skjønnhetsprodukter fra Swiss Perfection, Aromaterapi Associates og Terres d'Afrique.

Vis mer
Vis mindre

Estate Collection & Nearby Art Galleries

Delaire Graff Estate huser den kuraterte personlige samlingen av Laurence Graff og inneholder eksepsjonelle stykker som Tretchikoffs Chinese Girl, verker av Lionel Smit, Dylan Lewis, William Kentridge, Cecil Skotnes, Deborah Bell og andre viktige afrikanske kunstnere. Vandre gjennom eiendommen og nyt skulpturene i hagen, i tillegg til utsmykkede interiører. Dette er et fristed for kunstelskere.

I områdene rundt eiendommen finner du SMAC (Stellenbosch Modern and Contemporary Gallery), Dylan Lewis på Oude Bank, Rupert Museum eller et privat besøk til Lionel Smit's Studio.

Vis mer
Vis mindre

Flagship Boutiques

Delaire Graff Estate er hjem til fire flaggskipbutikker i Afrika; Graff Diamonds, 100% Capri Linen og Africa Nova.

Designet i stil med en intim salong, Keiser marmor og indisk palisander ønsker gjester velkommen til vår eksklusive Graff-butikk. Den ultimate overbærenheten for enhver besøkende på Cape Winelands, fristende samlingsstykker og ikoniske steiner vises, hver håndlaget i London av Graf"s Master Craftsmen.

100% Capri er en av verdens mest eksklusive butikker, og tilbyr et luksuriøst utvalg av klær og husholdningsartikler som fremkaller essensen av la dolce vita. Unikt tilgjengelig i Afrika på Delaire Graff Estate, serien er inspirert av den fantastiske sør-italienske øya Capri, hvor solfylte dager tilbringes i ettertraktet hvitt lin.

Africa Nova tilbyr en unik blanding av kunst, håndverk og moderne design. Best beskrevet som «New African» forventer en urban, edgy og levende tilbud med ekko av de tradisjonelle formene for det gamle Afrika

Vis mer
Vis mindre

Stellenbosch Town

Besøk hjertet av Stellenbosch og oppdag Sør-Afrikas mest naturskjønne attraktive og historisk bevarte by. Nyt skreddersydde butikker, inkludert Deon Viljoen Gallery, Dorp Street Gallery og Quagga Books

Vis mer
Vis mindre

The valley of Franschhoek

Besøk nabobyen (20 minutters kjøring) som er kjent for sin pittoreske skjønnhet, fine Cape viner, butikker, gallerier, lørdag marked, fotturer og stier samt sine eksepsjonelle restauranter.

Vis mer
Vis mindre

Golf

Du finner en rekke flotte golfbaner i området, deriblant Erinval Golf Club, Pearl Valley Golf Estate og De Zalze golfklubb.

Vis mer
Vis mindre

Equestrian Experiences

For hesteelskere kan vi gjerne organisere en minneverdig dag i Cape Winelands for alle ferdighetsnivåer. For de som foretrekker å sette pris på hester fra bakken, er polofeltene på Val de Vie en fantastisk måte å tilbringe en ettermiddag på.

Vis mer
Vis mindre

The Franschhoek Motor Museum

En spesiell mulighet til å oppleve 100 års motorhistorie med sin unike samling av kjøretøy, motorsykler, sykler og memorabilia på L'Ormarins Wine Estate.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål