WeTu Analytics

nThambo Tree Camp

Game Drives in the Klaserie

En av hovedtrekkene til en safari er en 4x4 spillstasjon. På spill stasjoner er du i stand til å komme mye nærmere storspillet enn på en selvdrevet safari, som du er styrt av erfarne rangers og i passende kjøretøy. Dyrene er vanligvis habituated til kjøretøyet. Dette gjør at du kan komme innen fem til 10 meter fra de store dyrene - og trygt!

Alle spillstasjoner utføres i åpne 4 x 4 Toyota Land Cruisers; som er perfekte for fotografiske og videomuligheter. Ettermiddagstasjonene går vanligvis fra kl. 16.00, og inkluderer spillspotting på ettermiddagen, en solnedbryterstopp og en spillstasjon som fortsetter inn i natten.

Vis mer
Vis mindre

Bush Breakfasts and Dinners

Teamet på NThambo er fleksible når det gjelder gjestenes behov og vil gå ut av veien for å sikre at en spesiell okkasjon feires. Bush-middager og frokoster arrangeres ofte over festsesongen, etter avtale eller om det er en gruppe venner som reiser sammen.

Hvis dette er noe du vil at vi skal ordne, ber vi om dette på forhånd.

Vis mer
Vis mindre

Bush Walks

Vår standard morgenprosedyre er å ta gjestene ut på en spillstasjon, men hvis gjestene er interessert, kan vi ordne en busk tur etter frokost.

Alle Walking Safaris ledes av kvalifiserte rangere som har hatt intensiv spesialisert opplæring i å nærme seg farlig spill, og vi demonstrerer hvordan vi skal oppføre seg når vi møter dyr. I tillegg til å tillate deg å se de større pattedyrene til fots, vil rangers gi verdifull kunnskap om den omkringliggende vegetasjonen.

En busk tur vil tillate deg å spore dyr til fots og lære hvilke typer spor ulike arter forlater når du krysser bushen. Bush turer er en fin måte å fordype deg i severdighetene og lydene i Afrika.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

nThambo Tree Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål