WeTu Analytics

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge i Tsavo East nasjonalpark ligger på den skyggefulle nordlige bredden av elven Voi, og har utsikt over den berømte Aruba-demningen.

Dypt i villmarken ligger dette lille stykke av himmelen; Ashnil Aruba Lodge. Alle de 46 romslige rommene og 6 Luxury Telt vender mot Aruba Dam er godt innredet. I den rolige atmosfæren på utsiktsdekket kan du nyte å se dyr og fugler omgitt av natur og cosseted av omsorgsfulle personale. En svømmetur i det herlige svømmebassenget garanterer ytterste avslapning.

Tsavo East nasjonalpark er tilgjengelig med bil, kun 2 timers kjøring fra Mombasa. 6 timers kjøring fra Nairobi med vei og 3 timer med tog.

Ikke gå glipp av en spillopplevelse som Tsavos manløse løver er et must se! Nyt vår gjestfrihet i baren og deilige måltider tilberedt av vår kokk. Sov godt i vakre, komfortable omgivelser etter en fantastisk dag med dyreliv.

Aruba Dam er et av de mest kjente landemerkene i Tsavo East. Demningen har dannet et stort reservoar som er en stor attraksjon for mange dyr og et rikt fugleliv; det er over 200 fuglearter på Aruba.

Også på Ashnil Aruba kan vi organisere en spesiell bryllupsseremoni for deg; hvor du kommer til å utveksle løfter i teateret av dyreliv eskortert av Maasai eller Samburu tradisjonelle dansere, bush-middager, bush-frokost og piknik-lunsjer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ashnil Aruba Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål