WeTu Analytics

Twelve Apostles Hotel & Spa

Spa and Spa Facilities

Overgi dine sanser
Dette prisbelønte familiedrevne hotellet ligger mellom de majestetiske fjellene og det asurblå Atlanterhavet, omgitt av en rolig nasjonalpark, men likevel nær Cape Towns beste strender. Gjester føler seg hengt og tatt vare på med fantastisk luksus, lidenskapelig service, sjenerøs gjestfrihet og utskt mat. Vi tilbyr den ideelle flukten der harmoni og ro forsiktig gjenoppretter kropp, sinn og sjel. Vi er dedikert til å gjenopprette skjønnhet og balanse gjennom individuelle behandlinger og spa-reiser, tilpasset for hver av våre gjester av eksepsjonelt dyktige terapeuter. Vårt engasjement for velvære fokuserer på helhetlige prinsipper, som kombinerer gammel visdom og moderne ekspertise.

Hydroterapi bassenger:
VARM, KJØLIG OG FLYTENDE
Bruk av våre varme og kalde bassenger er tilgjengelig for alle spa-gjester, inkludert behandling. I tillegg kan du også prøve en gratis økt i vårt unike saltvannsflotasjonsbasseng. Tilbyr en flytende, redusert tyngdekraften opplevelse, flytende i saltvann letter jetlag og resulterer i maksimal avslapning - forskning har vist at bare 20 minutter tilsvarer en full to timers søvn.

Innendørs behandlingsrom:
7 DOBLE OG ENKLE BEHANDLINGSROM
Våre omfattende spa-fasiliteter inkluderer 7 ypperlig utstyrte innendørs behandlingsrom med regndusj, for to og enkle behandlinger. Rommene har blitt designet for å tilby en rolig, beroligende atmosfære, med oppvarmede behandlingssenger, myke håndklær, duftende stearinlys og avslappende musikk. De er det perfekte retrett for bde hotellets gjester og dag spa beskende som nsker nyte et utvalg av personlige individuelle behandlinger eller eksklusive Spa Journeys.

Utendørs fjell Gazebos:
2 LYSTHUS MED UTSIKT OVER ATLANTERHAVET
Selv om spaet er eksepsjonelt, betyr De tolv apostlenes unike beliggenhet på fjellene med utsikt over Atlanterhavet at solnedgangen massasje i et av to utendørs lysthus er en uforglemmelig opplevelse. Det er det perfekte stedet for par å flykte og ha en side-by-side massasje omgitt av natur, med Atlanterhavet strekker seg inn i horisonten foran deg for så langt øyet kan se. Merk at lysthusene kun kan brukes til massasjebehandlinger.

Rasul Kammer og Regndusj:
TRADISJONELL ARABISK RENSING RITUAL KAMMER
Vårt Rasul Chamber tilbyr et tradisjonelt arabisk renseritual gjennom bruk av skånsom damp og gjørme. Denne avslappende selvutjevnende selvbehandlingen blander mineral-rik gjørme, damp og varme for å gi en opplevelse som renser, frigjør giftstoffer og forynger. Den selvpåførte gjørmen herdes i tørr varme, slik at huden kan trekke ut urenheter fra kroppen. Etter hvert som slammet myker igjen, absorberes dets fordelaktige ingredienser og naturlige mineraler ytterligere av kroppen. En mild regndusj signaliserer slutten av programmet, slik at du får glødende hud. Ritualet anbefales for nytelse med en partner.

Health Bar Buffet & Meny:
Hjemmelagde sunne snacks
Spa gjester kan dra nytte av vår gratis Health Bar buffet i løpet av sin tid på The Spa, med et utvalg av sunne hjemmelagde snacks, fersk fruktjuice og fortsatt mineralvann. For noe mer omfattende tilbyr vi også en eksklusiv spa-meny mot en ekstra kostnad, med deilige, sunne måltider som bidrar til en sunn livsstil.

Stillhet Lounge:
SLAPP AV MELLOM OG ETTER BEHANDLINGER
For å få mest mulig ut av din tid på The Spa, kan du lene deg tilbake og slappe av på en komfortabel lenestol i vår Tranquility Lounge, mellom og etter spa-behandlinger. Sip urtete, bla gjennom et utvalg av magasiner, les en bok eller bare lukk øynene og meditere. Det er den perfekte måten å fullføre spa-reisen på.

Vis mer
Vis mindre

Mountain Walks and Picnic Sites

Venture inn i fjellet for den perfekte piknik
Hotellets gjester kan spasere rett fra sine rom til fjellsiden for å nyte litt frisk luft og spektakulær utsikt over havet og fjellene. Taffelberget nasjonalpark, et verdensarvsted, tilbyr uavbrutt utsikt, og hotellet har laget flere pakker for uforglemmelige utendørsopplevelser.

Ha en deilig piknik på et spesielt lagt ut pikniksted, toast romantikk mens solen går ned i Atlanterhavet eller bare la barna løpe løpsk i det åpne rommet. Og mens du spiser smaksløkene dine på maten og øynene dine på det fantastiske naturen, vit at du gir tilbake til samfunnet, ettersom alle piknikkurver er kjøpt fra Cape Town Society for the Blind.

Hotellets gjester kan utforske de ulike fjellstiene - fra 10 minutter til 45 minutter i varighet - be om en kopi av kartet nedenfor, fra vår Concierge desk. Eller spør om vårt gratis Sports Buddies program som gjør det mulig for en medarbeider å bli med deg mens du går gjennom Fynbos.

Vis mer
Vis mindre

The Cinema

Klassiske favoritter i vores private kino
De tolv apostlene har et intimt, 16-seters kino/screeningsrom som er tilgjengelig for både gjester og ikke-gjester, og er også tilgjengelig for eksklusiv privat leie. Hver måned en ny tidsplan for filmer er satt, kjører fem ganger om dagen, og kan ledsages av frokost (10 timer), lunsj (15h00) og middag (17h30/20h30/22h30).

Vår unike middag og en filmpakke lar film elskere nyte en kveld med vin og servering i den prisbelønte Azure Restaurant med en spesiallaget filmmeny, etterfulgt av en visning av en film i den private kinoen. For de som ønsker å velge sin egen film, har vi et variert utvalg av klassikere, komedie, eventyr, drama og utenlandske filmer. Sink i myke skinnseter med toppmoderne Dolby-surroundlyd på flatskjerm, og et overdådig utvalg av godbiter, inkludert popcorn, varm sjokolade, milkshake og godteri.

Merk at det å velge din egen film er underlagt eksisterende reservasjoner og forespørsler fra andre gjester som deler visningsrommet. Merk at visninger ikke er eksklusive med mindre en gruppebestilling er gjort for hele kinoen.

Vis mer
Vis mindre

For Wine Lovers

Mangfoldet av vinruter i verdensklasse rett ved Cape Towns dørstokk er svimlende. Tilbyr en uimotståelig kombinasjon av deilig vinsmaking, informativ vinproduksjon turer, appetittvekkende mat og storslått natur, tiltrekker de både internasjonale og lokale reisende.

De fleste vingårder i Cape Dutch-stil er preget av klassiske bygninger i Cape Dutch-stil og store vingårder, med pittoreske fjell som en fantastisk bakgrunn. Etter ankomsten av den franske Huguenot, nederlandske og tyske nybyggere i løpet av 1700-tallet, viser mange av dem også en særegen europeisk innflytelse.

Vår concierge og vinkelner har valgt noen av sine favoritt vingårder i hver region for deg å utforske!

Silvermist økologiske vingårder - 15 min (12,4 km) uten trafikk
Beau Constantia - 17 min (12.9 km) uten trafikk
Constantia Glen - 15 min (12,9 km) uten trafikk
Eagles' Nest Wines - 16 min (14.1 km) uten trafikk
Groot Conantia - 19 min (16 km) uten trafikk
Constantia Uitsig - 24 min (19,4 km) uten trafikk
Buitenverwachting - 25 min (19,1 km) uten trafikk
Klein Constantia - 26 min (19.3 km) uten trafikk
Steenberg Vineyards- 29 min (23.1 km) uten trafikk

Vis mer
Vis mindre

For Families

Barna vil føle seg hjemme på The Twelve Apostles Hotel and Spa, takket være en rekke fasiliteter og aktiviteter som er spesielt rettet mot små. Vår concierge har anbefalinger for oppdagelsesreisende i alle aldre, fra fjellklatrer, museumsbesøk og park moro, til utflukter til ulike destinasjoner som inkluderer sommerfugler, geparder, fugler, krokodiller... og ikke å glemme, pingviner! Barn er sikker på å ha tid i livet mens de bor i Cape Town.

Bassenger og hager:
Hotellet ligger i naturens paradis, mellom Atlanterhavet og fjellkjeden The tolv apostler, og er omgitt av fantastisk utsikt over Taffelberget nasjonalpark og en beskyttet marinepark, hvor barna kan se hvaler og delfiner spille i det asurblå vannet.

Barn kan ha det gøy å plaske i våre evighets- eller fjellbassenger, med bassengleker som tilbys i sommerferien. Begge bassengene har en spesiell meny som betjenes av The Café Grill og inkluderer lekre retter for små; i tillegg kan de hjelpe seg med vann og frukt fra våre forfriskninger.

Vis mer
Vis mindre

Sports Buddies

Som et annet eksempel på vår lidenskapelig service og gjennomtenkt oppmerksomhet på detaljer, har vi introdusert en ny gratis Sports Buddy program, hvor ansatte på hotellet har sine gym kit og sko på standby, klar til å trene med gjester som kanskje er ute etter en partner til å spille en runde golf, runde squash, delta på en yogaklasse eller ta en tur i det uberørte naturreservatet bak hotellet.

Gratis aktiviteter
Sykling - Ta en naturskjønn syklus fra hotellet til Chapmans Peak langs en av verdens vakreste strekninger. Du kan beundre den endeløse utsikten over Atlanterhavet og passere gjennom fiskerlandsbyen Hout Bay.

Vandring - Hotellet tilbyr fotturer på eiendommen i fjellkjeden Tolv Apostles. For mer erfarne turgåere kan en medarbeider følge deg på fjellstier lenger på ferde på verdensarvstedet.

Jogging - Du har valget mellom å løpe til Camps Bay eller Hout Bay, begge langs Victoria Road, med utsikt i verdensklasse som inspirerer deg. En medarbeider vil holde tritt med deg og peke ut severdigheter som Sentinel Peak og Hout Bay Harbour.

Yoga - Yogamatter er tilgjengelig på hotellet. Det er ypperlige steder i og rundt hotellet hvor du kan bli ett med naturen mens du praktiserer den gamle disiplinen, og gir energi til kropp og sinn.

Oppladbare aktiviteter
Squash - En medarbeider vil utfordre deg til et slag squash på squashklubben. Forhåndsbestilling er forespurt minst 7 dager i forveien.

Golf - The Hotel har en sentral beliggenhet til golfbaner i verdensklasse, inkludert Metropolitan Golf Club, som ligger ved siden av V&A Waterfront. Forhåndsbestilling er forespurt minst 7 dager i forveien.

Vilkår og betingelser
«Sports Buddy» -tjenesten tilbys på en gratis basis unntatt squash og golf. Tredjepartskostnader for utleie av utstyr er avgiftsbelagt.

Bestillinger bør gjøres minst 7 dager i forveien, spesielt for sport som krever booking av en domstol eller grønn.

Vis mer
Vis mindre

Golf Courses

I Cape Town og omegn

Western Cape er et av verdens mest spektakulære og varierte golfdestinasjoner. Mange av disse frodige, vakkert vedlikeholdte golfbanene ligger i nærheten (20-40 minutter) fra hotellet. Disse golfbanene har fengslet det globale golfsamfunnet og skryte av både lokale og internasjonale priser for overmåte høye standarder, kvalitet, design og profesjonalitet. Twelve Apostles Hotel and Spa er det perfekte utgangspunkt for avslapning ved sjøen kombinert med dine golfbehov.

Vis mer
Vis mindre

Conference and Events

Twelve Apostles Hotel and Spa tilbyr en imponerende samling av klimatiserte selskapslokaler og møterom, som ligger på et inspirerende sted med både hav og fjell.

Større tilstelningsrom har plass til opptil 90 gjester, og har toppmoderne audiovisuelle systemer. Ekstra spesialisert presentasjons- eller underholdningsutstyr kan hentes fra våre teknologipartnere på forespørsel.

Hver arrangementsbestilling administreres omhyggelig av et dedikert medlem av vårt flerfaglige team av funksjonsarrangører, som er til stede fra henvendelsen til avslutningen av arrangementet. Samarbeider med vårt team av talentfulle kokker, ser frem til en uforglemmelig meny med deilige spisesteder for å forvandle arrangementet ditt til en virkelig minneverdig anledning.

Vis mer
Vis mindre

The Apostles Braai

Det siste tillegget til menyen med kulinariske opplevelser som tilbys på The Twelve Apostles Hotel & Spa er The Apostles Braai. Ligger blant frodige urfolk hager på baksiden av hotellet, tilbyr denne vakre lyse begivenheter arena hav og solnedgang utsikt, samt utsikt opp til de robuste toppene i Table Mountain National Park som hotellet er oppkalt etter.

Det er et slående rom med speilvegger og bildevinduer som lar naturlig lys og panoramautsikt vaske seg inn. En håndlaget Murano glasslysekrone henger over og håndblåst Biot glass fra Provence pryder bordene.

Apostles Grill kan være vert for opptil 32 gjester, og henvender seg til private tilstelninger, tema arrangementer og unike kulinariske anledninger, fra en vin paring middag med vår søster-vingård Bouchard Finlayson til et intimt bryllup eller familie sammenkomst ved foten av Table Mountain.

Inspirert av Sør-Afrikas kjærlighetsaffære med matlaging i grillstil — en braai, som lokalbefolkningen kaller det — utvikler menyen på The Apostles Grill seg med hver unike begivenhet, men er bygget på et fundament av flammegrillet mat tilberedt utendørs på terrassen, og feirer sesongens råvarer og Kappens rike sjømat.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Twelve Apostles Hotel & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål