WeTu Analytics

Twelve Apostles Hotel & Spa

Azure Restaurant

Fin mat og utrolig utsikt

Nyt de fineste urfolk og internasjonale retter som tilbys i vår ekstremt populære Azure Restaurant. Christo Pretorius, Executive Chef, er tilgjengelig for å lage et utvalg av utsøkte retter, inkludert kjøtt, sjømat og vegetariske alternativer.

Fra vårt herlige forretter utvalg eller delikate ferske østers til hoved, vil smaksløkene dine bli infundert av de fineste økologiske ingrediensene.

Avrunde det perfekte måltidet med en herlig søt dessert. Beas doble bakt ostekake, tatt på vår fantastiske terrasse med utsikt over havet, vil virkelig tillate deg å oppleve magien av Azure!

Fersk, lokal og sesongbasert mat
En moderne fransk meny med en særegen sørafrikansk innflytelse
De tolv apostlene tilbyr sesongbaserte, ferske retter, og er anerkjent som et av Sør-Afrikas beste steder for servering og servering. Vår moderne franske meny med sørafrikanske påvirkninger oppdateres jevnlig av kjøkkensjef Christo Pretorius.

I 2013 debuterte på den ettertraktede American Express Platinum Fine Dining Awards-listen.

Mer enn 95% av elementene på menyen er hentet fra Western Cape i tråd med hotellets retningslinjer for ansvarlig og bærekraftig miljø og følger de sørafrikanske Sustainable Seafood Initiative beste praksis retningslinjer.

Fine viner
Fra vår kjeller en prisbelønt opplevelse
Sommelier Gregory Mutambe og hans team av vin forvaltere, er tilgjengelig for å gi råd til gjester i den prisbelønte Azure Restaurant. Han har en sann lidenskap for vin og mat sammen med mange års erfaring i både lokale og internasjonale vinkonkurranser, som har tillatt ham å kompilere et omfattende vinkart for glede av våre gjester.

Vinlisten han har skapt er virkelig imponerende, og har mottatt ulike bransjepriser i løpet av det siste tiåret, inkludert å opprettholde en Diamond rating i Diners Club Wine List Awards arrangeres årlig landbredt. Gjestene vil finne ikke bare et enestående utvalg av de store navnene på vin verden, men også et spennende utvalg av mindre kjente flasker. Mange av vinene som er oppført er tilgjengelig ved glasset, inkludert et utvalg fra den berømte sørafrikanske eiendommen Bouchard Finlayson.

Gregory hjelper deg med den perfekte vinparingen under måltidene, og samarbeider tett med kjøkkensjef Christo Pretorius i å skape de perfekte parene.

Han siterer franskfødte Master Sommelier, Master of Wine og verdens beste sommelier, Gerard Basset som inspirasjon, og sier om sitt yrke: «Hvis du ønsker å bli vinkelner må du ha en ekte lidenskap for vin og være forberedt på å jobbe i ulike timer, helger og helligdager. Dette bør ikke motet deg, som eksponeringen for ulike viner du mottar, og de utrolig interessante menneskene du møter fra hele verden, gjør for den mest gledelige opplevelsen du noensinne kan få. Du blir ganen for gjester, som stoler på din kunnskap og evne, som er bare bemerkelsesverdig.»

Vis mer
Vis mindre

The Café Grill

Avslappet servering 24 timer i døgnet
Våre utendørs spisesteder tilbyr en uformell og avslappet matopplevelse, og nyter fantastisk vidstrakt utsikt over fjellkjeden innrammet av den naturlige skjønnheten i urfolksfloraen.

Den fleksible menyen, tilgjengelig 24 timer i døgnet, betyr at du kan nyte en meny i California når som helst, inkludert frokost hvis du fortsatt fungerer i en annen tidssone. Nyt alt fra smakfulle salater og smørbrød til den ærligste hamburgeren i Cape Town eller et stykke grillet fisk fanget fersk på dagen. Om sommeren tilbyr vi en omfattende iskremmeny og frisk frukt.

Vis mer
Vis mindre

The Leopard Bar

Se solen gå ned med din favorittipple
Det perfekte stedet å slappe av med venner, familie og kolleger mens du nyter liveunderholdning fra mandag til lørdag kveld. Velprøvd å være en svært populær blant lokalbefolkningen så vel som gjester, tilbyr vi en velfylt bar med mange forskjellige cocktailer. Et godt utvalg av konjakk og en imponerende samling av porter er tilgjengelig, og det er et bredt utvalg av cocktailer inkludert den fasjonable «Cosmo» og Vanilla Chocatini; en martini laget med Stolichnaya vanilje vodka og hvit crème de cacao, garnert med sjokoladeflak og maraschino kirsebær. Våre profesjonelle bar anbud er tilgjengelig for å ta din bestilling og vil til og med lage en cocktail ved hjelp av dine favoritt ingredienser!

Leopard Bar er også et flott sted å nyte «Tea by the Sea», en deilig ettermiddagste med alle trimmings inkludert sjokoladebrownies, kremscones, fingersmørbrød og et utvalg av de beste te og kaffe. Det regnes som en institusjon av lokalbefolkningen.

BAR OPPLEVELSER:

Gin og Canapé Smaking Erfaring:
Len deg tilbake og slapp av i The Leopard Bar med en botanisk gin og Canapé Experience.
Vi kobler gin og tonic med tre deilige kanapeer designet av kjøkkensjefen Nicholas Goldschmidt. Nyt hver gin med sin egen spesifikke smaksprofil som du kan eksperimentere med, samtidig som du blir vert av vårt talentfulle barteam gjennom hele opplevelsen.

Gin gjør erfaring:
Bli med oss for en fantastisk Gin Making Experience.
Tilgjengelig hver fredag fra 17h00, bli med oss for en morsom kveld hvor du lager din egen gin i The Gin Lab. Nyt en velkomstgin og tonic som inkluderer en rekke lokalt foraged botanicals, etterfulgt av butler stil canapeer hele kvelden mens vår talentfulle Mixologist guider deg gjennom den fantastiske verden av gin og dens overflod av smak.

Craft øl og Canapé erfaring:
Hetter inn på den voksende lokke av håndverket øl, har vi håndverket øl og håndverk cider smaksprøver sammen med Chef Christos gourmetkanapeer.
Vifter av høy kvalitet brygger kan finne ut mer om de forskjellige stilene og bryggemetodene og de perfekte matparene.Hostet av vårt team av bartendere, vil gjestene kunne smake på fem, lokalt produserte brygger, sammen med et utvalg av perfekt matchet kanapeer tilberedt av Executive Chef Christo Pretorius . (Privat smaksprøver tilgjengelig for mellom to og 20 gjester).
24 timer i forveien bestilling er nødvendig når som helst fra
10:00 - midnatt.

Te ved sjøen:
Vår «Tea by the Sea» -tjeneste er kjent for sitt deilige, nybakte utvalg av varme scones, cupcakes, makroner og appetittvekkende fingersmørbrød, sammen med vårt beste utvalg av duftende te og kaffe.
Gjestene kan nyte 'Tea by the Sea' erfaring som jevnlig toppet opp for å nyte så mye du ønsker, servert bord side daglig fra kl. 10.00 til 16.00. Vår sjenerøse gjestfrihet, med utrolig utsikt over havet og fjellene, gjør dette til en institusjon med lokalbefolkningen og det perfekte stedet for en spesiell anledning. Denne elegante saken er den ideelle måten å feire enhver spesiell anledning.
Gruppebestillinger er velkomne (vilkår og betingelser gjelder).

Vis mer
Vis mindre

The Conservatory

Et rolig rom der du kan ta te og beundre utsikten
Nyt spektakulær utsikt over fjellkjeden Tolv Apostles mens du slapper av i den rolige vinterhagen eller nyt din favorittcocktail fra The Leopard Bar -menyen. Slapp av med en bok eller nyt «Tea by the Sea» med deilige hjemmelagde scones, syltetøy, cupcakes, fingersmørbrød, terter og andre appetittvekkende delikatesser.

Mens ideell for rolig tid, kan konservatoriet også brukes utelukkende for intime middager, babydusj, høner fester, bokklubber eller til og med som break-away room for konferanser.

Hev gin til et annet nivå
Bli med oss for en fantastisk Gin Smaking Experience. En flytur med tre lokale gins er tilgjengelig hver dag sammen med tre forskjellige toniske farvann, sammen med en rekke botaniske planter og krydder som du kan nyte med din egen unike utformede blanding. Hver gin har sin egen spesielle smaksprofil som du kan eksperimentere med, samtidig som du er vert av vårt talentfulle barteam gjennom hele opplevelsen.

Gin og kanapé smakeopplevelsen parerer gin med tre kanapeer spesialdesignet av kjøkkensjef Nicholas Goldschmidt. 24 timers varsel kreves for bestilling.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Twelve Apostles Hotel & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål