WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Nkorombo er Serians telt mobilleir, som ligger på en privat elveplass i Masai Mara Reserve. Dette tettsittende lille oppsettet er stappfull av karakter med utsikt over den rushing Mara River, full av latter flodhest og sløv krokodille. Ligesom på Serian og Ngare Serian er livet på Nkorombo lavmælt og rolig. Leiren ligger blant en bod av vill oliven og oransje croton, rett ved siden av en livlig saltslikk som regelmessig har svart neshorn, og løve og leopard på utkikk etter drap... Det er en overflod av byttedyr i dette området, og det er det perfekte stedet for spektakulær spillvisning.

Denne har mer av en tradisjonell telt følelse enn Serian og Ngare Serian - Nkorombo er grundig lerret, og berører som de tidkrevende safaridusjene er et nikk mot forskjellene mellom faste og mobile leirer.

Designet for å blande sømløst inn i sine fantastiske omgivelser, det består av fem romslige «Selous style» telt pyntet ut i safari stil av yore: skinn, forvitret tre, gauzy swathes av bomull, alle gir aksenter til den essensielle, vakre og komfortable stilen som definerer Nkorombo. Badene blander villmark og luksus, med flush toaletter og bøtte dusj.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Serian's Nkorombo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål