WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Game Drives

Hjørnesteinen i en safari opplevelse på Serian er at hver gruppe har sitt eget safarikjøretøy med åpen topp, og sin egen dedikerte guide og spotter. Friheten dette gir deg, er nøkkelen til å få mest mulig ut av oppholdet: Gå dit dagen tar deg, uten begrensninger av faste tidsplaner, eller passer inn i andres planer. Intet annet enn personlig begjær må diktere hva du gjør.

Våre biler er spesielt tilpasset for å være en klatreramme, og en fotograf ekstra verktøy. De er komfortable, i stand til å håndtere terrenget, og dekke avstanden.... Og ble designet for sol, regn, vind, og fremfor alt følelsen av å ha så lite som mulig skille deg fra det som er der ute.

Våre guider og spottere er nært kjent med disse spesielle stedene, så de kjenner alle dens hemmeligheter og hvordan dyrene samhandler med det, fra de subtile forandringene av årstidene, til stadiene av en livsløp til floraen som opprettholder alt — de er nøkkelen som kan låse opp alt for deg.

Etter hvert som solnedgangen trekker dagen til slutt, kan du dra tilbake til leiren og bli med oss rundt bålet — det perfekte samlingsstedet for å dele en drink før middag og historier om den synkende dagen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Serian's Nkorombo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål