WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

Lodge har utsikt over en praktfull urfolk skog og dal, i tillegg til de utrolig vakre Outeniqua-fjellene. Eiendommen er en del av et naturlig verneområde i Crags-området i Garden Route. Det ligger svært nær Plettenberg-bukten, noe som sikrer at det aldri er et kjedelig øyeblikk og lar deg utforske på egen fritid og bekvemmelighet.

Arkitekturen i huset er en av sine mest fortryllende aspekter, slik at gjestene kan føle seg hjemme umiddelbart. To romslige salonger og tre massive innendørs peiser gjør denne Plettenberg Bay ferie innkvartering varm og trøstende i vintermånedene, mens kombinasjonen av leserom og svmmebasseng opprette den perfekte oppskriften for avslapning om sommeren. Uansett hvilken sesong du velger å besøke, vil du finne Tamodi Lodge som er et ekte paradis.

Gjestene kan velge å bo i enten våre vakre standardrom eller i en av våre luksuriøse bryllupsreise suiter. Hver har blitt dekorert med din ytterste komfort i tankene, og har en oppmerksomhet på detaljer som vil skjemme bort og hjelpe deg med å slappe av.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Tamodi Lodge & Stables

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål