WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Daglige spillstasjoner med profesjonelle guider og sporere gir den perfekte muligheten til å komme nær Afrikas utrolige dyr, mens senettermiddags-stasjoner avslører den unnvikende magien i nattlig Afrika. Våre spillstasjoner er alle gjennomført i toppmoderne Land Cruisers, hver med plass til maksimalt seks gjester. Under oppholdet på Singita Pamushana Lodge vil du sannsynligvis få øye på et bredt utvalg av dyreliv, inkludert hvitt og svart neshorn, Lichtenstein hartebeest, sabel, nyala, klipspringer, gepard, villhund, løve, leopard og en overflod av fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måte å oppleve bushen på nært hold og personlig. Din ekspertguide og tracker vil følge deg når du sporer dyr til fots gjennom villmarken og utforske de flotte plantene og landskapene rundt deg.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Vann er en kilde til liv og skjønnhet, og ikke noe sted er dette mer tydelig enn i den afrikanske bushen. Fiske på dammen under hytta er den ideelle måten å oppleve dette underverket førstehånds. Drop i en lokke og se hva dusør dagen vil bringe, mens din guide og tracker viser deg hvordan lokalbefolkningen fange fisk ved hjelp av planter funnet i området. Singita Pamushana kan skryte av utmerket spillfiske hele året, inkludert Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) og steinbit.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

Det er kanskje ingen mer transcendent erfaring enn å se opp på en full himmel av glitrende stjerner. Mennesket har hatt en kjærlighetsaffære med nattehimmelen i århundrer, og med svært lite forurensing og ingen bylys for å avlede stjernene, vil ditt syn på himmelen her være krystallklart — ingenting mellom deg og den enorme afrikanske himmelen over.

Vis mer
Vis mindre

Tennis

Opplev et slag tennis som du aldri ville gjort før.

Nyt tiden på banen mens du er omgitt av skjønnheten i den afrikanske villmarken. Avkjøl med givende forfriskninger og en dukkert i det nærliggende svømmebassenget.

Vis mer
Vis mindre

Community Visit

Fellesskapsturer gir gjestene på Singita muligheten til å få innsikt i samfunnslivet og den lokale Shangaan-kulturen. Du vil være i stand til å oppleve førstehånds den positive effekten av de blomstrende utviklingsprogrammene på plass og møte de fascinerende menneskene som bor i disse samfunnene.

Vis mer
Vis mindre

Rock Art Site Visit

San Bushmen er en av jordens eldste kontinuerlige kulturer på jorden, de opprinnelige jeger-samlere, deres livsstil er et speil i vår fortid. Ta en pedagogisk tur for å se San Bushmen rock art dateres tilbake titusenvis av år og lære om deres bemerkelsesverdige livsstil.

Vis mer
Vis mindre

Wine Experience

Som en av Afrikas mest innflytelsesrike kjøpere av vin, Singitas kjellere er hjemsted for noen av de mest ettertraktede private reserver og vintageviner kontinentet har å tilby.

Enten du er en kjenner eller bare nyter et og annet glass vin, våre erfarne sommeliers gleder seg over å introdusere gjester for et stort utvalg av varianter fra hele verden.

Gjennom Singita Premier Wine Direct kan gjestene kjøpe viner fra kjellerne våre: enten for å bli tatt med hjem på slutten av turen eller praktisk levert på døren. Som et tillegg til kjellerkjøp, vi har sikret tildelinger av svært begrensede, ettertraktede viner, inkludert 'Ikoner', 'Single Vineyard 'og 'Limited Release' viner, direkte fra ledende vingårder i Sør-Afrika.

Lagret i temperaturkontrollerte kjellere, disse vinene er usannsynlig å være tilgjengelige andre steder.

Vis mer
Vis mindre

Wellness

Den afrikanske villmarken tilbyr luksusen av ufiltrert tid og rom, og er den ultimate rammen for fullstendig avvikling, mens kontinentets helbredende energier er innkapslet i ritualer som gir næring og næring.

Hos Singita, vårt varige formål å gjenopprette landet og dets dyreliv strekker seg til å tilby helbredende opplevelser til våre gjester ved hvert berøringspunkt. De dedikerte behandlingene i massasjerommene våre utnytter de dype fordelene med urfolks visdom og essensielle oljer som slapper av, fyller på og gjenoppliver. Hver skreddersydde terapi kan tilpasses og tidsinnstilles etter preferanse, noe som sikrer en fullstendig personlig opplevelse.

Massasjemenyen er designet for å fordype gjestene i de vakre omgivelsene, og alle behandlinger inkluderer den freden og livlige energien for å revitalisere og gi næring til sjelen.

Vis mer
Vis mindre

Fitness Centre

Et fullt utstyrt treningssenter er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet.

Vis mer
Vis mindre

Sundowner Cruise

Den afrikanske solnedgangen er en anledning verdt å feire, og demningen under hytta er det perfekte stedet å nyte en nydelig solnedgang mens du nipper til forfriskende solnedganger og se på det praktfulle dyrelivet som det kommer ned for å nippe til demningen.

Vis mer
Vis mindre

Swimming

Som gjest på Singita Pamushana kan du ta en dukkert i bassenget som ligger i det største losjeområdet. Alle suiter kommer også komplett med sine egne private stupebassenger.

Vis mer
Vis mindre

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery i hovedlosjområdet.

Vis mer
Vis mindre

Yoga

Du finner en dedikert yogamatte i suiten din, samt et kort som guider deg gjennom en avslappende sekvens i privatlivet på rommet ditt eller på dekk. Alle hyttene våre tilbyr også Vinyasa og Yin yogapraksis med trente utøvere - bare be personalet vårt foran huset om å sjekke tilgjengeligheten, bestill deretter og bli med på en økt.

Vinyasa er kjent for sømløs synkronisering av bevegelse med pust, og er en flytende yogastil som beveger seg fra en holdning til den neste ved hjelp av muskulært engasjement. Yin er en meditativ praksis som fokuserer på passive, langvarige positurer - ofte med støtte fra rekvisitter som blokker og bolster. Det bidrar til å forbedre fleksibiliteten, redusere stress, roe sinnet og fremme oppmerksomhet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål