WeTu Analytics

Primate Lodge Kibale

Twin Room

Har 2 enkeltsenger med myggnett for å holde bugs unna mens du sover og eget bad med varmt vann døgnet rundt, og en privat terrasse som vender mot skogen

Vis mer
Vis mindre

Double Room

Dette rommet har dobbeltseng med stor takhøyde, stråtak med gresstråtak med myggnett for å holde feilene unna mens du sover, eget bad med varmt vann døgnet rundt og egen terrasse som vender mot skogen

Vis mer
Vis mindre

Sky Tree House

For våre eventyrlystne i hjertet, tilbyr vi et bortgjemt Sky Tree House en-suite ca 200 m dypt i skogen. Hang på et gigantisk celtistre og forhøyet 10m over bakken, vårt trehus har utsikt over en elefant eng med flott utsikt over skogen kalesjen hvor man regelmessig kan se svart og hvitt Colobus Monkeys, Red Tailed Monkeys, Blue Monkeys, selv sjimpanse og/eller Forest Elefanter noen ganger. Hennes ene soverom er utstyrt med en køyeseng som gir komfortabel søvn for maksimalt to personer på separate senger. Du kan spise i spisesalen på hytta, men må eskorteres til/fra Treehuset før skumringen og etter dagspausen.

Vis mer
Vis mindre

HoneyMoon Cottage

Den populære dobbelthistoried 'Elephant Banda' består av et ovenpå soverom som strekker seg ut over en stor, forhøyet stråkket tredekk/veranda som også ser ut til å strekke seg rett inn i skogen kalesjen. Dekket er veldig populært for kveldsavslapping med en drink mens du bløt i solstrålene nipper gjennom de høye skogstrærne. Det er ogs et ideelt sted for privat rom-service middag enten frokost eller lunsj i selskap med Black and White Colobus Monkeys eller Red Colobus Monkeys som hyppig omkringliggende trr. Det kan også være fantastisk for middag med levende lys for din spesielle kveld.

Første etasje rommet består av en romslig stue og separate dusjrom og toalett. Rommet har noen ganger blitt tatt for små familier med nedtrapper rommet omgjort til et lite soverom for én person.

Bortgjemt langt dypere inn i skogen og dermed langt mer privat, det er mest forhøyet hytte» er utstyrt med en gigantisk 7×7 King size-seng, det er veldig populært blant bryllupsreisende, jubileer og andre «håpløse romantikere» som også kan nyte privat lounging og servering på den omfattende ovenpå verandaen som synes å gå rett inn i skogen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Primate Lodge Kibale

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål