WeTu Analytics

Primate Lodge Kibale

Birding

Ledsaget av en guide, vil du følge skogsstier og se opp for ulike typer fugler. Av de 325 som er registrert i denne nasjonalparken, er 6 fuglearter endemiske til Albertine Rift-regionen, inkludert den svartdekte Apalis, blåhodet Sunbird, Collared Apalis, Dusky Crimsonwing, Purple-breasted Sunbird og rød-faced Woodland Warbler.

Vis mer
Vis mindre

Chimpanzee Tracking

Skogen åpner dørene for en sensasjonell sjimpansesporing! Nyt en guidet primattur i de frodige utgiftene til den tropiske regnskogen, på jakt etter de ville sjimpanser. Ranger guide vil forklare deg mer om dyr og planter arter som du møter på din vei. Se også opp for andre primater som Red-Colobus Monkeys og Mangabey, fugler, spor av pattedyr og mye mer!

Vis mer
Vis mindre

Forest Walk

Bli utdannet og underholdt av erfarne ranger guider. Denne turen passer spesielt for barn som er for unge til å delta i sjimpanse sporing. Mens foreldrene nyter sjimpanseropplevelsen, vil de unge gå på en skogstur og lære mer om økosystemet, etterfulgt av kreative aktiviteter og spill.

Vis mer
Vis mindre

Bigodi Village Walk

Et annet prosjekt initiert av samfunnet er Village Walk. Denne guidede turen tar deg til et tettere møte med Bigodi Trading Centre. Ledsaget av en guide, som kan fortelle deg alt om den tradisjonelle skikker og livsstil av denne stammen, vil du følge landsbyens sti og besøke en grunnskole, katolske kirke, tradisjonelle gårder, lære om avlinger og lytte til historien forteller om en Mzee (eldre mann).

Vis mer
Vis mindre

Exploration of the Crater Lakes

Når du kjører fra Fort Portal til Kibale Forest vil du passere området i Bunyaruguru Crater Lakes-regionen. Her kan du bare nyte skjønnheten i de mange små innsjøene, omgitt av milde åser og den fantastiske utsikten. Ta en tur ved innsjøen Nkuruba for å møte ulike arter av primater og fugler. Eller besøk de skjulte Mahoma Falls mens du møter lokalbefolkningen mens du går gjennom landsbyene sine og lærer mer om skikker av Batoro-stammen.

Vis mer
Vis mindre

Sebitoli Forest

Denne delen av Kibale Forest ligger 12 km fra Fort Portal i retning av Kampala. Området tilbyr ulike turstier for utmerket fugle- og primatvisning i fuktig eviggrønn skog.

Vis mer
Vis mindre

Hike at the slopes of the Rwenzori Mountains

Kibale Forest ligger nesten ved foten av «Månens fjell». Her kan du nyte en guidet naturvandring, med flott utsikt over bølgende åser, grønne daler og store bananplantasjer. Du vil få et glimt av landsbylivet og besøke en tradisjonell healer på dette hjemmet.

Vis mer
Vis mindre

Visit to the tea estates

Kibale Forest er omgitt av store, grønne teplantasjer, og derfor kan ikke ditt opphold på Primate Lodge Kibale gå uten et besøk på en av teestatene. Berør de friske tebladene og se arbeiderne tipper, plukker og luker. Selvfølgelig er du invitert til å delta! På tefabrikken vil du oppleve fremdriften av å transformere bladene til svart (laget) te, og du vil få en smak av sluttproduktet!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Primate Lodge Kibale

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål