WeTu Analytics

Bundu Rafting

Zambezi-elven nedenfor Victoriafallene er allment ansett for å være den aller beste White Water Rafting elven i verden. Zambezi har dype kanaler og høye vannvolumer, og har adrenalinpakket klasse 3-5 stryk ispedd rolige bassenger.

Rafting turer på tilbudet varierer fra et par timer, til et komplett seks-dagers eventyr fra Victoriafallene til innsjøen Kariba.

Hvis White Water Rafting er litt for «hvit knoke» for din smak, vår unike HYDROSPEED SURFING på bølgen med rask 2 krysser alle boksene - det er morsomt, fysisk, utfordrende og ligger i det vakre landskapet i Batoka Gorge under Victoria Falls.

Hvorfor ikke kombinere denne fantastiske aktiviteten med en dukkert i rockpools under Victoria Falls? En SWIM under den rene rockface med vann som kaskerer rundt deg under en av de syv naturlige underverkene i verden, er virkelig en opplevelse av livet.

For naturelskere, og de som ønsker en mer rolig utflukt, er LIVINGSTONE DRIFT og RIVER FLOAT for deg. En ettermiddag som driver på en oppblåsbar flåte ned Zambezi, utforsker stille kanaler mens du nipper til en drink, er en fin måte å avslutte en annen perfekt dag i Afrika.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bundu Rafting

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål