WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

«For mange spesielle minner. Fremfor alt var det personlig preg, godhet, generøsitet og oppmerksomhet på detaljer som vil leve lenge i våre hjerter.»

Enkelhet og eleganse definerer livet på Leleshwa Camp. Med utsikt over pittoreske åser og rullende sletter blander de seks bortgjemte teltene seg harmonisk med det omkringliggende landskapet. Med det romslige teltet som åpner ut mot en privat veranda med 180-graders utsikt over de grønne Loita-åsene kan du ikke unngå å slappe av.

Private og uforstyrrede, autentiske og minneverdige opplevelser på Leleshwa Camp er det som skiller oss fra publikum. Wildlife kjører ved daggry eller glede i nattlig aktivitet på en natt spillstasjon. Gå ut på en guidet tursafari eller nyt fargen og livslisten til autentiske Maasai kulturelle besøk til en lokal landsby. Hver erfaring du har hos oss, vil være hos deg hele livet.

Fullt nedsenket i naturen, har det idylliske mangfoldet av Leleshwa fengslet hjertene til mange. Med en rekke interaktive aktiviteter fokusert på å oppmuntre barn i natur, dyreliv og kultur, er Leleshwa perfekt for familier, og likevel er personvern og intime omgivelser et fristed for par og bryllupsreisende.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål