WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

Guided bush walks

Området rundt Leleshwa Camp i Siana Conservancy tilbyr en rekke terreng å utforske. Vi kan skreddersy korte turer over slettene eller lengre turer på to til fire timer gjennom skogen og over de omkringliggende åsene for våre mer aktive gjester. Du vil bli eskortert av din guide og tracker som vil påpeke spor og tegn igjen av dyrene, samt gi innsikt i ulike planter som brukes som næring eller tradisjonelle medisiner av Maasai gjetere. Du kan også foretrekke å kombinere turen med en «leir ut natt» på en nøye utvalgt campingplass ledsaget av guiden og kokken din.

Vis mer
Vis mindre

Day & night game drives

Nyt en hel eller halv dag med oppdagelse i det verdenskjente Masai Mara Game Reserve, som ligger innenfor komfortabel kjøreavstand fra Leleshwa Camp. Din guide og tracker vil sette ruten for din spillstasjon avhengig av sesong og deres lokale kunnskap om hvor det beste dyrelivet er å finne. Siden dyrene er mest aktive i løpet av de tidlige timene på dagen, anbefaler vi en tidlig start med piknikfrokost midt på morgenen til lunsj under et skyggefullt tre ved bredden av elven Mara. Din guide og tracker vil sette ut en tradisjonell piknik med iskalde drikker etter som du kan nyte en siesta på tepper og puter vi tilbyr før du fortsetter ettermiddagen spillet kjøre tilbake mot Camp.

Utforsk Leleshwa Conservancy som kan skryte av et rikt mangfold av vilt- og fuglearter. Spillstasjoner i vår conservancy er private og uforstyrrede derfor vil gjestene sjelden møte andre kjøretøy. Mange gjester liker å avslutte oppholdet på Leleshwa Camp ved å stige tidlig på sin siste morgen for å se soloppgangen over de afrikanske slettene med en dampende kopp kaffe og varm muffin. På slutten av ettermiddagen, på spillet driv, stoppe for en «sundowner» cocktail for å se solen gå ned og forberede natten kjøre tilbake til leiren. hvor du vil oppdage mange forskjellige nattdyr samt rovdyr som kommer ut for å jakte.

Vis mer
Vis mindre

Children's bush activities

Leleshwa Camp er en barnevennlig leir med et miljø som gir uendelig plass for morsomme og interaktive aktiviteter som fokuserer på å fordype og oppmuntre dem i natur, dyreliv og kultur. Mens pareents slapper av sammen på en tidlig mrornign game drive eller dele en fabelaktig bush lunsj under expanse av et akasietre, vil vårt vennlige personale glede i å underholde sine barn forlate dem fri til å nyte tid sammenhengende omgitt av skjønnheten i Leleshwa Conservancy.

Sammen med deres guide og Maasai spotter vil de nyte:
- busk turer for å identifisere spor og tegn
- bidra til å lage håndlagde spyd og buer og piler og lære å bruke dem
- besøke vår kokk på kjøkkenet og lage dyrebrød
- ha det gøy å beading sine egne design med Maasai damene
- ved hjelp av en rekke kunstmaterialer for å gjenskape dagenes eventyr
- steking marshmallows rundt en leirbål
- skattejakt rundt leiren

For de mer eventyrlystne på hjertet, nyte en familie gå safari blant slettene spillet og skjønnheten i conservancy til din flueleir for en natt - camping under stjernene og nyte et solid måltid rundt bålet mens din Maasai guide deler butikker av hans barndom.

Vis mer
Vis mindre

Visit to the Maasai Manyatta

Leleshwa Camp er forpliktet til å fremme ansvarlig kulturreise som forbinder gjest med lokalbefolkningen på en gjensidig respektfull og fordelaktig måte. Et besøk til en autentisk Masai manyatta er en spennende kulturell opplevelse og gir en mulighet til å utforske sin gamle tradisjonelle livsstil. Landsbybesøk gir deg muligheten til å observere hvordan tradisjonene deres har utviklet seg rundt kveget deres. Våre spotter ansatte vil introdusere deg til sin familie og ønsker deg velkommen inn i sine hjem

Vis mer
Vis mindre

School visits

Hver gjest som bor på Leleshwa Camp gjør det i visshet om at de gjør et direkte bidrag til oppløftelsen av Masai-samfunnet. Disse forbedringene i lokallivet inkluderer infrastruktur, helse, utdanning og miljø. Vi har skapt Leleshwa Camp Community Fund (LCCF) for dette formålet, og hovedmålet er å hjelpe barn i området med å oppnå leseferdighet for å gi dem en god forankring for videre personlig vekst og utvikling.

Vi oppnår dette ved å bistå en etablert skole, Mpopongi Primary School, for å sikre at det eksisterende anlegget opererer etter sitt maksimale potensial. Vi bistår de mest trengende familier innenfor Siana-området, samtidig som vi fremmer likestilling i skolen. Barn lærer også verdien av bevaringsprinsipper som viser hvordan samfunnet drar direkte nytte av å tillate reiselivsaktiviteter på deres land.

Vis mer
Vis mindre

Camp Out on Leleshwa Conservancy

Lag minner for livet på en vandrende safari med en kulturell vri. Enten solo, i en gruppe eller ønsker en unik familieopplevelse, er det ingen topping denne afrikanske safari med morsomme aktiviteter for alle aldre som er satt til spenning, enda mer når du opplever til fots med dine egne lokale Maasai guider. Opplevelsen av fotturer deg gjennom Hidden Mara, Leleshwa Conservancy, over slettene med sin overflod av dyreliv, gjennom den kjølige akasieskogene, forbi boblende bekker og tverrgående åssider med spektakulær utsikt over slettene i Greater Mara du vil ha deg tørst etter eventyr Virkelig aktivert.

Reisen din vil gjøre en uforglemmelig kulturell vri når du dykker inn i den gamle kulturen i Maasai. Lev, pust og lær av denne berømte stammen, besøk landsbyen deres, møt lokale gjetere, del i deres unike skikker og tradisjoner og la sansene dine komme til live til livets livfulle livslighet i deres ukentlige handelsmarkeder.

Og på slutten av hver actionfylte dag vil du finne din campingplass ivrig etter å motta deg. Orkanen lamper flammer, varmt vann for de slitne føttene, boblende potter med solid fare og et bål som vil fornye din energi og kraft historier om dagen lang inn i natten.
I en verden av raskt forsvinnende naturskatter er sjansen for deg, dine venner eller familie til å oppleve Afrikas underverk sammen en uovertruffen gave.

Vis mer
Vis mindre

Weddings & Blessings

Masai Mara er et ideelt sted for bryllup, bryllupsreise eller fornyelse av ekteskapsløftene dine. Seremonien din vil være en av de største anledninger gjennom hele livets reise, og Leleshwa Camp vil sørge for at du feirer med stil og gjør dagen virkelig minneverdig. Vi tilbyr en fleksibel tjeneste som er skreddersydd etter dine eksakte behov, enten det er for en gruppe venner og familie som blir med deg eller bare for dere to.

I Maasai-kulturen handler bryllupet om brudens reise til brudgommen i hans manyatta (landsby) og hennes innbydende. Disse tradisjonene og tilhørende velsignelser er innlemmet i seremonien deres. Hver av bruden og brudgommen møtes av en gruppe dansende krigere og damer og førte til Masai Laibon (åndelig leder) som utfører velsignelsen, som du overser de omkringliggende slettene. Dagen avsluttes med cocktailer (eller en lokal brygge hvis du foretrekker), en afrikansk solnedgang og ytterligere feiringer rundt peisen før en stjernelys middag med nye venner.

På forespørsel arrangerer vi Maasai hodeplagg for bruden og et rungu & spyd og tradisjonell Maasai kast for brudgommen. Alle utbyttet av seremonien din vil bli donert til Masai-samfunnet.

Vis mer
Vis mindre

Bush dining

For en virkelig minneverdig opplevelse komme og spise ute i villmarken. Fantastisk tre retters måltider tilberedt for deg under skyggen av et akasietre eller under en stjernefylt himmel. Helt romantisk med bare deg og din partner eller full av latter med venner og familie dette er et måltid som du ikke vil glemme når som helst snart...

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål