WeTu Analytics

Kicheche Laikipia

Meet the Northen White Rhinos

De to gjenværende neshornene bor nå i den 700 mål store neshorninnhegningen. Her har besøkende en unik mulighet til å møte disse bemerkelsesverdige neshornene på nært hold og å høre deres fantastiske historie fra vokterne som passer på dem 24/7. Tilgjengelig i en time kl. 08:30, 11:00, 15:00, og 16:30.

Inngang per person innhegning: US$ 70.00 (Min 2 pax/Kan bestilles på forhånd)

Vis mer
Vis mindre

Canoeing

Den lille innsjøen foran Kicheche Laikipia Camp tilbyr den unike muligheten til kanopadling bare
midt i vernestedet med en sjanse til å se dyrene som kommer til å drikke.

Inkludert i vår pakkepris (Maksimum 2 pax)

Vis mer
Vis mindre

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Å se dyrelivet på nært hold, men uten å trenge inn i deres rom, er endlesslyfascinerende og våre guiders instinkter og erfaring vil gi fantastiske bilder av ville dyr. Våre safari tilpassede 4WD kjøretøy er designet for å gi deg en perfekt utsikt.

Vis mer
Vis mindre

Night game drives

Night Game Drives tilbys for å aktivere gjestene muligheten til å observere mindre sett nattlige arter. Våre biler er utstyrt med en hånd holdt filtrert spotlight og bosatt arter inkluderer aardvark, genet, bat-eared fox, stripete hyene, serval, honning grevling, civet og zorilla.

Vis mer
Vis mindre

Game walk

Et annet perspektiv oppnås gjennom eskorterte turer på savannen. Våre fortolkende guider vil påpeke spoor av en leopard, reiret av en sjelden fugl eller tegn på nylig migrasjonsaktivitet som ville passere ubemerket av fremmede øyne.

Vis mer
Vis mindre

Mountain Biking

Det er en helt annen modus for safari på en sykkel, en opplevelse du vil huske! Inkluderer en kort spillkjøring underveis til det angitte rideområdet, og vi tilpasser vår tur til din kondisjon. Tillat 3 timer for utførelsen.

Vis mer
Vis mindre

Baraka (The blind Rhino) Visit

Svarte neshorn Baraka bor i det som pleide å være Moranis 100 mål kabinett, bærer flagget til sin forgjenger. Baraka ble født i naturen i Ol Peieta, men mistet synet i begge øyne på grunn av en kamp og deretter en grå stær. Baraka bor nå i kabinettet, som ligger ved siden av Morani Informasjonssenter, for sin egen sikkerhet, og har tatt til sin nye rolle som rhino ambassadør.

Vis mer
Vis mindre

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

En heldagstur til den vakre Ngare Ndare-skogen utenfor Ol Pejeta Conservancy. Avreise morgen fra leiren, guidet tur i skogen til fossen og det naturlige bassenget, fugletitting, baldakintur, pikniklunsj. Tilbake til leiren ved solnedgang.

(US $250 pp for 2 personer │ US $170 pp for 3 personer │ US $120 pp for 4 - 6 personer)

Vis mer
Vis mindre

Research & Education centre

Wildlife Educational Centre inneholder en rekke dyreliv utstillinger og bakgrunn på Conservancy og det er operasjoner, en interessant stopp for både barn og voksne.

Vis mer
Vis mindre

Chimpanzee visit

Nyt en unik mulighet til å se sjimpanser og lære mer om daglig pleie av sjimpanser i vår omsorg. Sjimpanser er ikke innfødte i Kenya og Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary er den eneste

sted å se dem i Kenya.

Vis mer
Vis mindre

Anti-poaching Dogs display

Samhandle med hundeholderne og lær om hva som skal til for å ta vare på det spesialtrente hundeteamet. Gjestene oppfordres til å prøve å unngå snifferhundene, ikke bare er dette veldig gøy, men det hjelper å tilby ekte trening for hundene.

(Tilgjengelig kl. 08:30 │ US$70 personer │ Kan bestilles på forhånd │ Begrenset til 6 personer │ Ikke egnet for barn under 12 år)

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Kicheche Laikipia

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål