WeTu Analytics

Alfajiri Cliff Villa

Cliff Villa regnes av mange som den fineste villaen på den østafrikanske kysten, skjermet på en korallklippe, over talkumsanden på Diani Beach, og har utsikt over Det indiske hav og sin opphøyde posisjon sikrer fullstendig privatliv og fantastisk utsikt.

Lyse og breezy, flytende stoffer og østafrikanske gjenstander, utskårne Lamu dører og trebjelker reflekterer regionene forbinder med Asia. En stor veranda med store håndskårne sofaer med puter dominerer forsiden av villaen hvor et strekkbasseng sitter på kanten av en liten klippe som smelter sammen i havet og horisonten.

Konseptet er som du vil! Privat servering servert utendørs eller i din villa - ditt valg, som også er kjøkkenet. All mat og drikke, inkludert lokale og importerte merker av alkohol, er inkludert i prisen og serveres daglig i villaen din.

Alfajiri er privateid og administrert av det varme og innbydende italienske teamet Fabrizio og Marica, hvor du ankommer som gjester og forlater som venner. Vi er kjent for våre tjenester og matopplevelser, lange og late måltider er en av våre signaturopplevelser.

Cliff Villa er åpen hele året, og butleren er tilgjengelig for å passe på deg fra start til slutt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Alfajiri Cliff Villa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål