WeTu Analytics

African Bush Camps Linyanti Bush Camp

Mokoro Safaris

Tradisjonelt var Mokoro den eneste form for transport gjennom vassdragene. Seil gjennom elver og sideelver med våre River Guides i en trenerkano, nyt disse øyeblikkene av fred, og møt et utrolig utvalg av dyreliv underveis.

I motsetning til de tradisjonelle Mokoros som er laget av urfolk trær, for å bevare miljøet vi modellerer våre Mokoros ut av glassfiber. Mokoro Safaris er tilgjengelig når vannstanden tillater det.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives

Morgen-, ettermiddags- og nattkjøringer tilbys i åpne 4x4-biler. Linyanti er mest kjent for sine store bestander av elefant og bøffel som samles i stort antall spesielt i den tørre årstiden.

Ledet av en av våre erfarne guider, vil du se fantastiske dyreliv urfolk til området. Din guide vil vise deg de skjulte stedene best for spillvisning og gi deg en insiders kunnskap. Med mange års erfaring er våre afrikanske Bush Camps guider kjent for å være noen av de beste i bransjen.

Våre private innrømmelser tillater spillstasjoner etter at solen har gått ned. Opplev busken når unnvikende nattlige dyreliv våkner for å jakte, fodre og leve sine liv i ly av mørket.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safaris

Vekk sansene dine og oppdag alt bushen har å tilby når du deltar i en vandrende safari. Guidede tursafari er for gjester 16 år og eldre, og ledes av våre kvalifiserte og lidenskapelige vandreguider som deler sin kunnskap og kjærlighet til bushen.

For en hel dag tur safari, vil en privat spasertur guide må forhåndsbestilles hos oss.

Med den tørre vegetasjonen mellom mai og oktober er det en fantastisk og spennende måte å oppleve området på. Siden din sikkerhet er vår første prioritet, gjennomføres det vanligvis gående safari når busken ikke er for tykk og våre guider er bevæpnet til enhver tid.

Vis mer
Vis mindre

Bird Watching

Området byr på spektakulære fuglefugling hele året. Med sine blandede habitater kommer et godt utvalg av fuglearter. Linyanti birding er utmerket, noe som gjør den til en av de største attraksjonene på en Okavango safari.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Helicopter flight (Seasonal)

En halvtimes naturskjønn helikopterflyvning er inkludert når du overnatter 3 netter eller mer på Linyanti Bush Camp fra april til november. Opplev den uberørte villmarken fra en fugleperspektiv for en helt annen bushopplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Linyanti Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål