WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Tswalu lar deg komme i kontakt med jordens rikdom. Det tilbyr en flukt til et sted som styres av årstidenes eldgamle rytmer, i stedet for klokken og kalenderen. Den kjølige brisen bærer både myter og løfter - ved å gjøre godt på dem, kan vi oppfylle vår grunnleggende families visjon om å gjenopprette det naturlige miljøet og styrke mennesker.


Tswalu tilbyr en visjon om håp som bringer sammen bevaring, forskning og en uovertruffen safariopplevelse. Alt vi gjør er sentrert rundt vår trosbekjennelse: Å forlate vår verden bedre enn hvordan vi fant den.


Ingen to Tswalu-opplevelser er like. Det er fordi måten du ser og berører dette magiske stedet vil bli formet av dine spesielle interesser og vil skje i ditt eget tempo. Tswalu er et sjenerøst landskap og når solen stiger opp over Korannaberg-fjellene hver morgen, kommer nye muligheter til å lære, leke og utforske til live.


Med din egen dedikerte guide og kjøretøy kan du oppleve Tswalu akkurat slik du vil. Det er ingen faste tidsplaner eller tidsgrenser ved spesielle observasjoner - under ditt opphold er sanddynene og gresslettene dine dine for å utforske slik du vil, og hvert dyrelivmøte kan utfolde seg i sitt eget tempo.


I ly av fjellene — som også gir et dramatisk bakteppe til dyrelivsobservasjoner — kan du støte på Tswalus 240 fuglearter og 80 pattedyrarter, inkludert Hartmanns fjellsebra, villhund, svart mankeløve, pangolin og aardvark.

Motseleiren er en bortgjemt 'landsby' av ni «legae» (Tswana ordet for 'boliger') inkludert tre familie legae, aksessert fra hovedbygningen langs tre gangveier som snor seg gjennom kvivertrærne og kameltornene. De er beliggende for at sikre, at hver enkelt er privat og afsondret og bygget med naturlige materialer fra området.

Tswalu tilbyr en fullstendig inkluderende gjesteopplevelse:


Privat spill visning kjøretøy med en dedikert guide og tracker for alle bestillinger

Vandringssafari og naturvandringer, inkludert tolkning av tradisjonell plantebruk

Habituerte surikater

Hesteridning

Fugletitting

Noen av de eldste bushman rock graveringer i Afrika

Et besøk til vår samfunnsklinikk og førskole

Tswalu Foundation forskningsprojekter

Engasjement i alle dyreliv prosjektarbeid for tiden på eiendommen

Overnatting

Alle måltider inkludert en rekke spiseopplevelser fra bomamiddager til dune piknik

Middag på Restaurant Klein JAN

Alle drikkevarer og fullt utvalg fra vår prisbelønte vinliste

In-suite te- og kaffefasiliteter

In-suite privat bar og gourmet pantry

Klesvask og betjent

Trådløs internettilgang og nasjonale telefonsamtaler

Barnas Junior Ranger program og barnevakt

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål