WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse legae

(9 enheter/villaer)

Motseleiren er en bortgjemt 'landsby' av ni «legae» (Tswana ordet for 'boliger') inkludert tre familie legae, aksessert fra hovedbygningen langs tre gangveier som snor seg gjennom kvivertrærne og kameltornene. De er beliggende for at sikre, at hver enkelt er privat og afsondret og bygget med naturlige materialer fra området.

Hver stråtak legae har en åpen visning dekk og starbed som ser over savannen til et vannhull som tiltrekker seg en rekke dyreliv. Luksusinnkvartering oppfyller de hyeste standardene av estetikk og design, men er, på samme tid, upretensiøs med fokus p enkelhet og komfort. Dette er i tråd med Tswalus fokus på landrestaurering og bevaring som er ærlig, autentisk og inspirerende.

Motse fremkaller en stemning av intimitet, ro og autentisitet, et hjem hjemmefra atmosfære. Interiøret er kjølig og romslig med King size-senger festet i romantiske myggnett og orientert for å maksimere utsikten gjennom skyvedører i glass. Hvert rom har en peis og et separat omkledningsrom med rikelig med skap. Badene er opprettet med private hager, luksuriøse badekar og både innendørs og utendørs dusj.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål