WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse Legae

(6 Rom)

En «landsby» av bare ni hus (tre av dem har et andre soverom for barn), The Motse fanger sjelen til Kalahari i sin design og materialer. Private rom flyter uanstrengt inn i vannhulls utsikt og utover til savannen.

Arkitekturen i Motse passer vakkert sammen med Nature for å skape øyeblikk av varme og kulde, tilbaketrukkethet og delte minner. Soverommene er opplyst av solen som stiger opp over åskammen bak Motse, og innfødte trær skaper skyggebassenger. Hvert rom på Motse inviterer deg inn, akkurat som Tswalu lokker deg til å utforske og undersøke omgivelsene dine.

Vis mer
Vis mindre

Motse Family Suite

(3 Rom)

Luksus er en givet, når du er på safari på Tswalu. På Motse er bare 18 voksne innkvartert i ni individuelle legae (suiter) laget av ørkensand, stein og tekk, med alle tenkelige bekvemmeligheter - åpen peis, utendørs dusj, private soldekk, romslig stue, separate dressing- og studieområder og trådløst internett.

Vi har tre familie legae (suiter) som har 2 en-suite soverom atskilt av en stor salong og dekk.

På hovedhytten forhøyede dekk rundt friformbassenget gir du panoramautsikt over det omliggende Kalahari-landskapet og et vannhull som er populært blant dyreliv. Luksusfasilitetene kan skilte med en romslig stue og spiseplass, bibliotek, spa, et fullt utstyrt treningsstudio, en imponerende vinkjeller og en tradisjonell boma.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål