WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Dining at Tswalu

Fra en sen frokost ved bassenget, en piknik i sanddynene, en fest i boma, eller sundowners og snacks på din private dekk... gjestene vil glede seg over deilige gourmetmåltider tilberedt av Executive Chef Marnus Scholly.

Hvert øyeblikk av hvert måltid på Tswalu gjenspeiler den kulinariske arven i Sør-Afrika og er nøye utformet for å være så inkluderende som mulig. Bærekraft er viktig: Vi søker etter Kalahari-ingredienser og samarbeider med lokale leverandører som deler vår laveffektsetos.

Vi tror at luksus finnes i kontekstuelle, relevante smaker i stedet for sløsing med overflod. Mattilbudet vårt bidrar til å fortelle historien om Tswalu — det er inspirert av og fanger essensen av Kalahari.

Kokkene våre jobber i samarbeid med den sørafrikanske kokken Jan Hendrik van der Westhuizen, og ser ut til å tolke smakene de finner rundt dem og skape unike smakspunkter ved hver sving. Vårt utvalg av ingredienser er bare halvparten av historien; sammenhengen de kommer fra og der de serveres fullfører bildet.

Tswalu tilbyr en rekke spisesteder for gjester som kan spise innendørs eller ute, i spisesalen eller på bassengterrassen, og kan nyte sine måltider til tider som passer dem.

Tswalu's vinliste har blitt nøye utvalgt fra de beste sørafrikanske vinene som er tilgjengelig, og gjestene vil nyte mat og vin paring menyer.

Alle gjester har nå muligheten til å oppleve Restaurant Klein JAN en gang i livet.

Vis mer
Vis mindre

Restaurant Klein JAN

Åpningen av Klein JAN restaurant på Tswalu er kulminasjonen av nesten tre års forskning fra den sørafrikanskfødte kokken Jan Hendrik van der Westhuizen, inn i kulinariske tradisjoner og ingredienser i kulturer og lokalsamfunn som kaller Kalahari hjem. Å lage Klein JAN har vært Jan Hendriks store hjemkomstprosjekt.

Synet hans? For å fortelle historiene om Northern Cape-regionen på hver plate - historier forankret i den gamle visdommen til dette fjerntliggende, off-the-radarstedet for ekstremer og dramatiske, enorme landskap. Det er en region i Sør-Afrika hvor livet bestemmes eller måles ved fravær eller tilstedeværelse av regn, hvor ressursene i et år med rikelig er nøye lagret eller bevart i slankere tider.

Jan Hendrik følte en umiddelbar forbindelse til storheten av Kalahari, og visste at tiden var kommet for å heve de usungene heltene fra Nordkapp og deres overlegne råvarer og produkter til deres rettmessige plass. Åpning av Klein JAN på Tswalu, i stedet for i Sør-Afrikas mathovedstad Cape Town, la til autentisitet og bærekraftighet i virksomheten, og ekko viktigheten av lokalt uttrykk, proveniens og anskaffelser som Jan og hans team har næret på Restaurant JAN i Nice, Frankrike, siden det åpnet i 2013

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål