WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Your own private safari

Med din egen dedikerte guide og kjøretøy kan du oppleve Tswalu akkurat slik du vil. Det er ingen faste tidsplaner eller tidsgrenser ved spesielle observasjoner - under oppholdet ditt er sanddynene og gresslettene dine til å utforske slik du vil, og hvert dyrelivmøte kan utfolde seg i sitt eget tempo.

Akkurat som sanden i Kalahari, forstår vi at dine prioriteringer kan skifte i løpet av din tid på Tswalu. Derfor vil vi aldri prøve å shoehorn din erfaring inn i en fast tidsplan.

Tswalu er utvilsomt et av de beste stedene i Sør-Afrika for å se gepard i naturen - de store åpne plassene og antilopeflokkene til Kalahari gir seg lett til høyhastighets sysler. Å besøke Tswalu gir deg også seter på første rad for observasjoner av arter som viser seg unnvikende andre steder, fra aardvark og pangolin til Hartmanns Mountain Zebra.

Tswalus økoturisme ventures har en særlig lav økologisk påvirkning, samtidig som det bidrar betydelig til bærekraften i reservatet og dens oppnåelse av bevaring og samfunnets oppløftemål. Ved å være ærlig mot våre veiledende prinsipper, kan vi levere en safariopplevelse av oppsiktsvekkende autentisitet.

Vis mer
Vis mindre

Bush walks

Mye av Tswalus skjønnhet finnes i mindre detaljer: krusningene igjen av vinden på toppen en sanddyne, en gul blomst som åpner for å møte solen, eller sporene til et pinnsvin som graver etter røtter. Å vandre på Tswalu gir deg muligheten til å se disse og andre tegn på overflod av den sørlige Kalahari, samt følge sporene til større arter.

Vis mer
Vis mindre

Horseback riding

Et annet spennende spillvisningsalternativ på Tswalu er en ridetur

Hestersafari lar gjestene utforske sanddynene og savannene på våre velskolerte og veloppdragne hester, som passer for alle aldre og alle nivåer av erfaring.

Det er ingen bedre måte å komme nær naturen og dyrelivet på. På en hest safari i på Tswalu, blir du en del av landskapet og mange av dyrene reagerer annerledes på ditt nærvær. Ingen som opplever denne typen nærhet med dyrelivet glemmer det.

Våre rideguider er godt trent i Kalahari økologi, og vil lede deg på en sann safari hvor du kan ri sammen med antilope, bøffel, sebra og giraff, eller se dem på avstand uten å oppdage.

Børn er velkomne på hesterafari. Både løype og engelske saler er tilgjengelig, og alle deler av nødvendig utstyr leveres, i alle tenkelige størrelser.

Vis mer
Vis mindre

Junior Ranger's Programme

Barn er velkomne på Tswalu, og reservatet er godt utstyrt for å imøtekomme dem. Tswalu mener at de også kan være en del av bevaringsvisjonen.

Ungdommene vil bli introdusert til Junior Ranger-programmet og gitt en ryggsekk med guider og verktøy for å hjelpe dem med å lære om Kalahari. Under oppholdet vil de lage sin egen pil og bue for bueskyting, lære å identifisere spoor og spore spill til fots.

Mellom spillturer og stasjoner er det aktiviteter på The Motse som er spesielt designet for å okkupere barna mens mor og far slapper av. Tswalus stall vil skape en spesiell «ponyleir» for ethvert barn som deler sin lidenskap for hester. Det er ingen malaria i denne delen av Kalahari og bassenget er en stor attraksjon. De kan chatte med rangers, dekorere koppkaker og til og med lage sin egen buskmiddag i den spesielle barnas boma. En egen barnemeny passer for deres individuelle smak.

Barnevakter kan ordnes for yngre barn hvis foreldrene ønsker tid alene.

Vis mer
Vis mindre

Tswalu Spa

Spaet og treningsstudioet på Motse gir både avslapping og stimulering for kropp og sinn, med inspirasjon fra savannen utsikt og bruk av organiske materialer både i konstruksjonen av dette rommet og i spabehandlinger.

Vis mer
Vis mindre

Habituated meerkats

Bli med i en gruppe habituated surikater når de kommer ut av gravene sine og varme seg i den stigende solen eller møter dem når de kommer hjem på slutten av dagen og brudgommen og leker i skumringen.

Deres selskapelige natur og morsomme påfunn (tenk tidlig morgen soling og leke kylling med skorpioner) har gjort surikater ekstremt populære som fag av dyreliv dokumentarer. Våre to habituated kolonier har akseptert tilstedeværelsen av mennesker uten å la det forstyrre den viktige virksomheten med grooming og foraging.

Suerkats er bare et av de mindre rovdyrene som florerer på Tswalu: Aardwolf, afrikansk villkatt og karacal er også ofte sett.

Vis mer
Vis mindre

San petroglyphs

Bli med guiden din i å prøve å pusse ut de skjulte betydningene i tusen år gamle berggraveringer av dyr, fugler og abstrakte former. I dag vet ingen om de ble opprettet som minner, bønner eller kart, men deres skjønnhet og mysterium tåler.

Vis mer
Vis mindre

Dining

Hvert øyeblikk av hvert måltid på Tswalu gjenspeiler Sør-Afrikas kulinariske arv og er nøye utformet for å være så inkluderende som mulig. Bærekraft er nøkkelen: Vi fôrer for Kalahari ingredienser og samarbeider med lokale leverandører som deler våre laveffekts etos.

Vi tror at luksus finnes i kontekstuelle, relevante smaker i stedet for sløsing med over-overflod. Mattilbudet vårt bidrar til å fortelle historien om Tswalu — den er inspirert av og fanger essensen av Kalahari.

Vis mer
Vis mindre

Community

I tillegg til å være et utrolig fellesskap av flora og fauna, er Tswalu også en utvidet menneskelig familie av mennesker fra Kalahari og utover. Vi finner styrke i vårt mangfold, og fordi vi alle deler samme visjon for fremtiden til Tswalu, kan vi kombinere våre energier og lidenskap for å gjøre Tswalus visjon til virkelighet.

Tswalu-samfunnet består av våre medarbeidere og deres familier, forskere, som besøker leger som støtter helsesenteret, besøkende kunstnere i boligen, og hver av våre gjester, sammen med et bredere fellesskap av naboer, naturvernere og alle som bryr seg om restaureringen av Kalahari.

Vis mer
Vis mindre

The Tswalu Foundation

Tswalu Foundation eksisterer primært for å støtte økologisk forskning ved Tswalu. Gjennom å samle en voksende kropp av kvalitetsutgang på faunaen, floraen og det unike habitatet i den sørlige Kalahari har vi kunnet ta informerte bevaringsbeslutninger for å bedre støtte vår felles visjon.

Denne informasjonen er gjort fritt tilgjengelig for våre naboer og andre interesserte parter, slik at når vi søker å legge til vår felles forståelse av dette rike og mangfoldige landskapet, kan de også ta vare på sitt land i de beste langsiktige interessene til dyrelivet og folket i Kalahari.

Under ditt opphold på Tswalu, vil du ha muligheten til å samhandle med forskere som studerer både ikoniske og mer obskure arter og vitne vitenskapelig bevaring pågår.

Vis mer
Vis mindre

The Naledi sleepout

Naledi, som betyr «stjerne» på det lokale Tswana-språket, er Tswalus tilbake-til-natur-stjerneseng-opplevelse i Korannaberg-fjellene. Naledi er hevet over en dal med utsikt over wraparound, og er for den sanne eventyreren som lengter etter å sove under den sørlige Kalaharis strålende teppe av stjerner i sikkerhet og tilbaketrukkethet. Å tilbringe en natt i en stjerneseng, uten noe mellom deg og nattehimmelen, har blitt stadig mer ettertraktet når reisende søker etter autentiske, ufiltrerte opplevelser midt i naturen. Naledi har med vilje blitt holdt svært enkel for ikke å forpurre sin private og avsidesliggende innstilling i de sørlige delene av reservatet. Å sove i det åpne, under stjernene, er like gammel som tiden.

Vis mer
Vis mindre

The Malori

En mild sommernatt er et perfekt tidspunkt å sove under stjernene midt i Kalahari. Malori er Tswalus underlerretsopplevelse med komfortable senger, et utendørs bad og et romslig dekkområde for servering, drømmer og stjernekikking.

Enten reservert for romantikk eller for familiebindingstid, en Malori-søvn handler om å stille inn slik at du kan suge opp ensomheten, still inn stillheten og telle stjerneskudd. Med komfortable senger, et utendørs bad og et romslig dekkområde for servering, drømmer og stjernekikking, teltet er perfekt for to, men romslige nok til å invitere familien. Malori-søvnen er en av de opplevelsene du aldri vil glemme en gang i livet.

En natt på Malori må bestilles på forhånd, medfører en ekstra kostnad, og tilbys med forbehold om tilgjengelighet og rådende værforhold.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU The Motse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål