WeTu Analytics

Tenikwa Wild Ways

Oppdag fascinerende fakta om fynbos, dens forhold til de innfødte Tsitsikamma-skogene og dens kulturelle bruk i lokalsamfunnet under en kort vill spasertur. Lær hvordan en enkel møll bidro til oppløftingen av området og byggingen av en historisk kirke som fortsatt er i bruk i dag som hjørnestein i Kurland-samfunnet.

Underveis vil guiden forberede deg på en sjanse til å observere gepardene når stiene krysser i fynbos. Gjør deg klar til å ta noen fantastiske fotografier mens geparden går forbi og nyter sin spesielle tid på dagen. En deilig busk piknik med utsikt over innfødte Tsitsikamma Forest fullfører denne delen av programmet.

Etter å ha blitt eskortert tilbake til sentrum for en kort pause, vil guideene ta deg med på en guidet tur til anlegget og dets fastboende som kaller Tenikwa hjem, fotografere og lære om de urfolkelige villkattene i Sør-Afrika og hvordan de tilpasser seg en verden i endring.

Under dette programmet vil du se afrikanske villkatter, Servals, Caracals, Cheetahs, Leopard, Lions samt en rekke lokale dyreliv og lære om rehabiliteringsarbeidet som Tenikwa gjør, returnere ville dyr tilbake til naturen der de hører hjemme.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Tenikwa Wild Ways

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål