WeTu Analytics

Ol Pejeta Bush Camp

Game drives

Lær om de varierte dyreartene og fuglelivet til konserten på en spillstasjon fra Ol Peieta Bush Camp. La våre ekspertguider inspirere deg med deres kunnskap mens du utforsker denne mangfoldige oppvåkingen. Kjøretøyene har åpen side og plass til opptil 6 personer.

Vis mer
Vis mindre

Night game drives

Skumring og tidlig kveld like etter at solen har falt under horisonten er en spennende tid å være på safari. Antilope kommer ut for å mate i den kjølige luften, rovdyr utnytter mørkets kappe for å forfølge byttet sitt, og nattlige arter som aardvark, zorilla og hvite tailed mungoose kommer ut. Bli med en kunnskapsrik guide på en natttur og søk etter handlingen som foregår etter at mørket faller.

Vis mer
Vis mindre

Walking safaris

Oppdag severdigheter, lyder og lukter av busken på en vandrende safari. Til fots kommer buskenes magi virkelig levende og å gå gjennom storspilllandet er en opplevelse som ikke må gå glipp av. Minstealder for å gå: 16 år. på felles basis. Barn under 12 år etter spesielle arrangement og på privat basis.

Vis mer
Vis mindre

Visits to the Endangered Species Enclosure

I dag er bare to nordlige hvite neshorn igjen i verden, og begge er funnet på Ol Pedeta Conservancy i en 700 acre kabinett beskyttet av 24 timers væpnet sikkerhet. Benytt anledningen til å besøke kabinettet, lære av vokterne om innsatsen som blir tatt for å bevare den siste av denne svært truede arten, samt se Grevys sebra og Jacksons hartebeest i private og intime omgivelser.

Morgenbesøk: kl. 08.30 eller ettermiddagsbesøk: 16.00 — varighet 45 minutter. Maksimalt 6 personer per besøk og fysisk interaksjon med neshorn er relativt begrenset. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Canine Anti-Poaching Unit visit

Besøk conservancy blod hund kenneler og lære om trening som forvandler disse hjørnetenner til anti-krypskyting patruljer. Etter turen, kan du spille en omgang menneske-canine skjul og søke, prøver å unngå hundene og finne et sted å gjemme seg i Morani Information Centre. En fin måte å samhandle på, få litt trening for deg og hundene samt bistå i deres trening.

Morgenbesøk bare: 08h30, maksimal gruppe størrelse 6, minimum alder 12years. Lukkede sko anbefales. I tilfelle hundene blir utplassert vil vi refundere penger eller prøve å planlegge aktiviteten på nytt. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Lion Tracking

Flere løver på konsernet har blitt utstyrt med radiokrager, og du kan lære å spore dem med forskerne med en spesiell sporingsenhet. Når du finner en stolthet, lærer du hvordan du identifiserer individene ved hakk på ørene, whisker mønstre og andre kjennetegn. Alle data sendes til Ol Peieta Ecological Monitoring team for å ytterligere forstå disse fantastiske rovdyrene. Gjestene forblir i bilen til enhver tid.

Morgenaktivitet: kl. 06.30 og eftermiddagstur: 15h30 — varighed ca. 2 timer, maksimum 6 personer. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Horse riding with rhinos: Endangered Species Enclosure

Sjansen til å ri blant truede arter, inkludert de nordlige hvite neshornene, er en gang i livet opplevelse. Dette rovdyrfrie området er fantastisk å utforske på hesteryggen, med muligheten til også å møte ulike andre truede arter som de sørlige hvite neshorn, Grevys sebra eller Jacksons hartebeest.

Morgentur: kl. 10.00 eller ettermiddagstur: 15.00 — varighet ca. 1 time. Ridehatter og tack er også tilgjengelig. Ryttere må ha egnet fottøy, lange bukser og ermer. Maksimalt 9 ryttere i en gruppe. Ridene vil kun være åpne for erfarne ryttere, og det kreves bevis på rideevne når du booker. Besøkende som er dømt til å ha utilstrekkelig kjøreevne, vil ikke være tillatt å gjennomføre denne aktiviteten av sikkerhetsmessige årsaker. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Cultural and Community visits

Personalet på Ol Peieta Bush Camp er alle hentet fra lokalsamfunnene rundt conservancy og er alltid ivrige etter å dele sin kultur og historie. Se førstehånds hvordan disse samfunnene drar nytte av konsernet, besøke landbruksprosjekter som vannsamling og barnehager, eller Jiko Energy Project for å redusere bruken av brensel. I løpet av perioden på hverdager er det også mulig å besøke en lokal skole.

Besøk: 10h30-12h30 - anbefales før booking. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Visits to Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary

Fullt innlemmet i Ol Pejeta Conservancy, er Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary fortsatt det eneste stedet i Kenya hvor denne svært truede arten kan sees. Over 40 sjimpanser reddet fra buskekjøtt industrien lever i tropper på hver side av Ewaso Nyiro River, i et prosjekt som tar sikte på å bevare sjimpanser og deres habitater gjennom offentlig utdanning. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Junior Ranger Programme

Er du mellom 4 og 12 år? Er du klar til å bli med i Ol Peieta Team? Bli en Ol Peieta Junior Ranger ved å kjøpe en av våre spennende Junior Ranger Packs som inkluderer et aktivitetshefte, en eske med fargestifter og fem klistremerker som alle finnes i en veldig kul Ol Pedeta bag. Når du reiser gjennom Conservancy, er ideen å jobbe gjennom alle spørsmålene og spillene i heftet. På slutten av reisen venter turistteamet på Morani informasjonssenter på deg og vil be deg om å gjenta den offisielle rangereden før du presenterer deg med en rangerhatt, et sertifikat og en ærespinne. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Running with the rangers

Hold treningsnivåene oppe mens du er på safari ved å bli med i Ol Peieta Conservancy Rangers på tidlig morgenkjøring. De gjør dette daglig for å holde seg i form, og vi kan arrangere at våre gjester kan bli med dem og nyte sjansen til å ta en kaffe med dem etterpå for å lære mer om deres arbeid for å holde dyrelivet på bevaringen trygg. En morsom og givende måte å starte dagen på!

Tilgjengelig på mandager og onsdager på 07h00, maksimum 6 pax, minimum alder 12 år. Egnede løpesko er nødvendig, samt muligheten til å kjøre minst 5kms uten å stoppe. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Gym in the wild

Å gå på treningsstudioet vil aldri bli det samme igjen etter å ha prøvd det i naturen! I disse 1-times lange klassene vil du nyte en funksjonell form som inkluderer styrke, utholdenhet, mobilitet, smidighet og fleksibilitet, men vil bli skalert til kondisjonsnivå og evne.

Åpent mandager og torsdager. Sessioner er tilgængelige på timen fra kl. 10.00 til 16.00. Må bestille på forhånd. Maksimum 10 personer i en klasse. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Cycling Safaris

Er du en sykkelentusiast på jakt etter en unik tur? Så se ikke lenger! Vi tilbyr en ukentlig 84km tur fra Nanyuki til Mpala Research Centre og tilbake, inkludert en stopp for lunsj på Big Rock og noen ikke-tekniske fjellklatring.

Avgår med bil hver søndag fra Ol Pejeta til Nanyuki kl 9:00 og returnerer kl 17:00. Sykler og hjelmer er også tilgjengelig. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Nanyuki Market Day

Ta turen inn i den nærliggende markedsbyen Nanyuki, med personalet fra Ol Peieta Bush Camp for å besøke det store utendørsmarkedet på Mutumba. Plukk opp ukens forsyninger til leiren og nyt kjas og mas før du drar til den lokale restauranten Mulima View, for en tradisjonell nyama choma lunsj — stekt geit, maismåltid ugali og lokale grønnsaker. Tilbake til leiren midt på ettermiddagen i tide for en ettermiddagsaktivitet hvis du ønsker det.

Tilgjengelig onsdag og lørdager. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Wildlife – Livestock Integration

Ol Peieta driver en unik dyrelivskapsintegrasjon modell; balanserer over 6000 storfe med bevaring. Under aktiviteten vil gjestene lære om etablering av biologisk mangfold hotspots og enten hjelpe flytte en av conservancy predator bevis storfe 'bomas' eller bistå i en storfe spray rase.

Morgen aktivitet: 9h00 varighet på 2timer. Lukkede sko anbefales. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Horse riding in the Conservancy

Bær flere minner hjem ved å ri på hesteryggen over Ol Peieta slettene. Du vil ri gjennom den truede artsinnhegningen, deretter ut porten til Ol Pedeta slettene og til neshorn minnesmerke, Sudan hvilested. Ridning gir deg et unikt perspektiv av landskapet og lar deg komme nærmere dyrelivet enn i et safarikjøretøy. Du vil føle en følelse av stille isolasjon midt i det enorme landskapet i Ol Peieta Conservancy. Avhengig av værforhold og rytteropplevelse kan det bli en svømmetur i Pelican Dam.

Morgentur: 800-10 timer eller ettermiddagstur: 14—16.00 — varighet ca. 2 timer. Ridehatter og tack er også tilgjengelig. Ryttere må ha egnet fottøy, lange bukser og ermer. Maksimalt 9 ryttere i en gruppe. Ridene vil kun være åpne for erfarne ryttere, og noen bevis på rideevne vil være påkrevd når du booker. Klienter som er dømt til å ha utilstrekkelig kjøreevne, vil ikke være tillatt å gjennomføre denne aktiviteten av sikkerhetsmessige årsaker. (Mot en ekstra kostnad)

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ol Pejeta Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål