WeTu Analytics

Huab Lodge

Guided Morning Walks

Tidlig morgentur: Tilbys enten før eller etter frokost, den beste tiden å gjøre disse turene er før solen når sitt høydepunkt, selv om vinteren kan temperaturen stige til 30 grader i løpet av dagen, og de fleste dyr foretrekker å finne ly i løpet av den tiden av dagen. Lengre turstier for montøren, eller mer eventyrlystne gjester, kan tilbys skjønt.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Drive

Naturskjønn og/eller Sun-downer Drive: En kjøretur tilbys i et spillvisningskjøretøy, avgang fra hytta etter frokost for å utforske naturreservatet og morgendagens skjønnhet.

En annen kjøretur tilbys sent på ettermiddagen, tar inn den fantastiske namibiske solnedgangen, sammen, selvfølgelig, med den obligatoriske solnedgangen!

Vis mer
Vis mindre

Star Gazing

Stargazing trenger ikke å være bare etter middag: noen ganger kan du best se Saturn, Venus, eller Jupiter og hans måner, før soloppgang.

Vis mer
Vis mindre

Birding and Photography

I løpet av årene, Huab Lodge, som ligger i habitater der flere endemiske eller nær endemiske namibiske fuglearter forekommer, har blitt et 'Mekka' for fuglekikkere og fotografer.

Blant sine 210 fuglearter har området 9 av de endemiske ørkenfuglartene inkludert; Hartlaub spurfowl, Rüppels papegøye, Southern Violet wood hoopoe, Monteiros hornbill, Carps tit, Barecheeked babbler, Damara rockrunner og White-tailed shrike.

I slutten av september ankommer Madagaskar Bee-eater for å avle i Namibia, blir til midten av april, mens den fiolettstøttede stjernen, Rosenbrune kjærlighetsfugler, og den voldsomme Bare-cheeked babbleren kan sees fra selve hytta hele året. Ved solnedgang, besøkende som nyter en solnedgang i hovedbygningen, er også inne for en veldig spesiell overraskelse!

Det er også mange pattedyr- og krypdyrarter som er av spesiell interesse i halvørkenmiljøet på Huab Lodge.

Vis mer
Vis mindre

Ephemeral River Drive in surge of desert elephants

Denne heldagsaktiviteten starter med en rask 07:00 kaffe før avreise. Fra hytta drar du i retning av den flyktige Huab-elven, passerer Khorixas, mot den forstenede skogen der store trestammer har, over millioner av år, «slått til stein». En matpakke nytes underveis under et stort sandsteinsfjell, hvorfra reisen fortsetter mot Huab-elven. Etter å ha blitt til Huab, stopper vi for en matbit midt på morgenen langs en av sideelvene og diskuterer planene for dagen.

Med gjerder som har, for det meste, blitt fjernet i Damaraland-området, den ørkentilpassede elefanten står fritt til å streife rundt i hele området, og morgenen vil bli brukt på å utforske både elvene Huab og Aba-Huab, på jakt etter disse fantastiske behemotene.
Ved lunsjtid, vi vil finne et skyggefullt sted å stoppe og ta en matbit, før du starter den langsomme slyngen tilbake til hytta, stopper på noen uvanlige og unike steder underveis, med sikte på å komme tilbake til hytta før solnedgang.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Huab Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål