WeTu Analytics

Huab Lodge

Guided Morning Walks

Tilbys enten før eller etter frokost, er den beste tiden å gjøre disse turene før solen når sitt høydepunkt, da selv om vinteren kan temperaturen stige til 30 grader i løpet av dagen, og de fleste dyr foretrekker å finne ly i løpet av den tiden av dagen. Lengre turveier for montøren, eller mer eventyrlystne gjester, kan imidlertid tilbys.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Drive, either AM or PM

En kjøretur tilbys i et viltvisningskjøretøy, og forlater hytta etter frokost for å utforske naturreservatet og morgenens skjønnhet.

En annen kjøretur tilbys sent på ettermiddagen, med den praktfulle namibiske solnedgangen, sammen med, selvfølgelig, den obligatoriske solnedgangen!

Vis mer
Vis mindre

Star Gazing

Stargazing trenger ikke å være bare etter middag: noen ganger kan du best se Saturn, Venus, eller Jupiter og hans måner, før soloppgang.

Vis mer
Vis mindre

Birding and Photography

I løpet av årene, Huab Lodge, som ligger i habitater der flere endemiske eller nær endemiske namibiske fuglearter forekommer, har blitt et 'Mekka' for fuglekikkere og fotografer.

Blant sine 210 fuglearter har området 9 av de endemiske ørkenfuglartene inkludert; Hartlaub spurfowl, Rüppels papegøye, Southern Violet wood hoopoe, Monteiros hornbill, Carps tit, Barecheeked babbler, Damara rockrunner og White-tailed shrike.

I slutten av september ankommer Madagaskar Bee-eater for å avle i Namibia, blir til midten av april, mens den fiolettstøttede stjernen, Rosenbrune kjærlighetsfugler, og den voldsomme Bare-cheeked babbleren kan sees fra selve hytta hele året. Ved solnedgang, besøkende som nyter en solnedgang i hovedbygningen, er også inne for en veldig spesiell overraskelse!

Det er også mange pattedyr- og krypdyrarter som er av spesiell interesse i halvørkenmiljøet på Huab Lodge.

Vis mer
Vis mindre

Full Day Ephemeral River Drive

Denne heldagsaktiviteten starter med en rask kaffe kl. 07.00 før avreise. Med gjerder som for det meste er fjernet i Damaraland-området, er den ørkentilpassede elefanten fri til å streife rundt i hele området, og morgenen vil bli brukt på å utforske både Huab- og Aba-Huab-elvene, på jakt etter disse praktfulle behemotene.

Ved lunsjtid finner vi et skyggefullt sted å stoppe og ta en matbit, før vi starter den langsomme slingringen tilbake til hytta, stopper på noen uvanlige og unike steder underveis, med sikte på å returnere til hytta før solnedgang.

Vis mer
Vis mindre

Half Day Ephemeral River Drive

Avgår fra hytta, på et forhåndsbestemt tidspunkt, vi drar inn i det tørre Huab-elveleiet. Vi tar en rolig reise, slynger oss langs den flyktige elven, på jakt etter de nesten endemiske fugleartene så vel som flora og fauna. Kanskje vil vi til og med få øye på de illusive ørkentilpassede elefantene som Damaraland-området er verdenskjent for.

Vi vil ha gode muligheter til å nyte den fantastiske naturen, strekke bena og utforske, før vi kommer tilbake til hytta omtrent klokka 12:30.

Vis mer
Vis mindre

Half Day Bushman Paintings and German war graves

På vei mot øst, vekk fra Huab-elvedalen, inn på nabogården hvor det er eksempler på San-kunst og berggraveringer. Damaraland har vært bebodd av urfolksstammer i mer enn 2000 år, og denne ekskursjonen gir et interessant blikk på både den gamle og moderne historien til Namibia.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Huab Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål