WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Space er den nye luksusen og Migration Expeditions tilbyr nettopp det — den utrolige roen som kommer fra å se på horisonten og ha plass til deg selv. Migration Expeditions er African Bush Camps første ejendom beliggende i Nxai Pan National Park, Botswana. Nxai Pan er en av Makgadikgadis naturlige saltpanner, og ligger på nasjonalparkens nordgrense.

Migration Expeditions er åpent fra desember til slutten av mars, og er tilgjengelig med bil eller helikopter fra Maun. Den intime leiren består av 6 lerretstelt på lave dekk med eget bad og bøttedusjer, og to hovedområder bestående av stue og spisestue.

Nxai nasjonalpark er viktig for Botswanas ikoniske sebramigrasjon som bringer store flokker av sebraer og andre planteetere inn i området. Utseendet til migrasjonen gir en økning i rovdyraktiviteten.

Aktiviteter inkluderer besøk til Baines 'Baobabs (en klynge av praktfulle opp-ned trær som ligger i utkanten av Kudiakam Pan. Daglige spillstasjoner er også på tilbud og gir safari goers muligheten til å se fantastiske trekkfuglemuligheter, store elefantokser, den ikoniske Kalahari-løven, geparden, flekkhyene og oryx.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Migration Expeditions

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål