WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Game Drives

Morgen og ettermiddagen spillet stasjoner er på tilbud og gir safari goers muligheten til å se fantastiske trekkfugler muligheter, store elefantokser, den ikoniske Kalahari løven, gepard, flekkhyene og oryx.

Zebramigrasjonen som ankommer Nxai Pan nasjonalpark er en stor attraksjon på en Nxai Pan-safari mellom desember og mars hvert år, over regntiden. Sebraene kommer fra Linyanti og Chobe National Park regionen, til Nxai Pan og tilbake, totalt 1000 km. Det er den lengste vandringen i Afrika, alt for næringsrike, smakfulle gressene i pannen. Rovdyr følger sebraer og andre planteetere og bytter på de svake og yngre flokkmedlemmene. Alt dette gjør for veldig spennende spill stasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Baines’ Baobabs

Baobabs Baines er en klynge av gamle baobabtrær på en liten øy med utsikt over KudiaKam Pan. Disse berømte baobababene, også kjent som De syv søstrene eller Sleeping Sisters, har blitt et must-see site i Nxai Pan nasjonalpark og har til og med blitt besøkt flere ganger av prins Charles.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Med mer enn 200 fuglearter registrert og habitater spenner fra akasiebusk til gressletter og mopanskog, er Nxai Pan et utmerket fuglemål. Mellom november og april er innvandrerfuglene rundt og mange fugler avl, og viser frem avl fjærdrakt.

Vis mer
Vis mindre

Photography

Nxai Pan tilbyr fotografiske muligheter for både amatør- og profesjonelle fotografer. Pannens unike hvite støv skaper et særpreg. Elefantene i området er gjenstand for mange fotografier, pannen støv er dem i den hvite jorda, noe som gir dem deres berømte spøkelsesaktige utseende. Når de rushing til vannhullet, forårsaker de støvskyer som skaper et vakkert fotografisk miljø, og om kvelden blir de silhuetter i levende solnedganger. Hvis du er ute etter actionfotografering, venter preditorene rundt pannen på deg!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Migration Expeditions

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål