WeTu Analytics

Embalakai Camp

Beste plassering for den store villbeest-migrasjonen:

Embalakai leirene er satt opp på kanten av en liten sideelv av Grumeti elven, under store akasie tortilis trær. Denne strømmen har vannbassenger mesteparten av året, noe som gjør leiren veldig aktiv med dyreliv hele året. Det er vanlig å sitte i leiren og se flokker av sebra og gnu forbi. En flott beliggenhet for å se Serengeti Wildebeest Migration.

Sentralt beliggende i Serengeti

Nøkkelfunksjonen i Embalakai leirene er den svært sentrale beliggenheten. Leiren er ca 35 minutter nord for Seronera flystripe, nær slå av til den vestlige korridoren eller til de nordlige områdene. Sjekk den nøyaktige plasseringen på 2.314282S 34.862425E. Det er også en veldig god midtveis stopp for gjester som reiser fra kraterområdet til den nordlige Serengeti som det er bare 2 timers kjøring til Kogatende. Det perfekte stedet å bryte reisen i en fantastisk og avsidesliggende beliggenhet. Embalakai Camp er bare en times kjøretur til Kirawira i vestlige Serengeti, ca 43kms.

Leiren er i en perfekt posisjon for ballongsafariene

Din Balloon Safari-eventyr starter tidlig om morgenen når du går fra leiren. Det er fortsatt mørkt og du kan være heldig å se nattdyr på vei til lanseringen området som ligger i nærheten av Embalakai Camps.

Vi er Ligger i nærheten av Retina Hippo Pool:

Embalakai Camps ligger svært nær Retina Hippo basseng. Bassenget ligger bare 8,7 km unna leiren. Retina Pool tilbyr den beste flodhesten visning i Serengeti. Den mest unike funksjonen og overbevisende trekningen for besøkende til Retina Pool er at de har lov til å forlate bilen og se flodhestene til fots. Elvebredden her er ca 10 meter over bassenget, og det er mulig å klatre til bare noen meter unna ca 200.

Nærhet til Grumeti:

Embalakai Camps er bare 95 km sjåfør til Grumeti River View Point The Grumeti Woodlands spille vert for det mest fantastiske dyrelivet opptog i Afrika. Hvert år tar tusenvis av gnu det kalde skrittet for å krysse det glitrende vannet i Grumeti elven, midtpunktet i Grumeti Woodlands. Elven i seg selv er kjent for sin befolkning av gigantiske Nile-krokodiller. Noen av disse forhistoriske monstrene måler opptil 17 meter lange og er 70 år gamle!

Økovennlig:

Embalakai Camps opererer på den mest miljømessig bærekraftig måte. Vi bruker energiproduksjon med lav effekt hvor vi kan, og minimere avfall i leiren. Vi er plastfrie så mye som mulig, bruker solenergi drevet lys, resirkulere og laster mer.

Vi bruker Solar and Generator av 20KVA for strømforsyning på leiren vår

Stilig Telt:

Bygge på treplattformer med utsikt over Nyobagati-elven, en av sideelvene til Grumeti elva. Alle rommene har balkong med utsikt.

Rommene har eget bad: Med varmt rennende vann, dusj og spyling av toaletter.

Gratis Wi-Fi med sterkt signal for hele Embalakai Camp sammensatte.

Inclusive of Drinks: brus, lokalt øl, lokale merker og i husets vin.

Avstand mellom telter:5-10 meter

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Embalakai Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål