WeTu Analytics

Camissa House

Innrammet av det ikoniske Taffelberget og feirer uavbrutt utsikt over byen Cape Town nedenfor, en mer spektakulær beliggenhet for et luksushotell ganske enkelt ikke eksisterer. En eklektisk blanding av intim luksus og inspirert design løfter Camissa House til et erfaringsmesterverk. Søster til det prisbelønte MannaBay Hotel, Camissa House er bestemt til at tage verden med storm. Camissa, et navn gitt til dette området av Cape Town av sine første innbyggere, Khoi-folket, betyr «Place of Sweet Water.» Det er denne livgivende strømmen, som strømmer rett forbi hotellet, som ba nederlenderne bosette seg her, og dermed føde byen Cape Town slik vi kjenner den i dag.

Du kan gå ut av hotellet, og det er ikke vanskelig å se hvor designinspirasjonen til Camissa House har blitt hentet. Table Mountain ligger utenfor dørstokken og er lerretet for Cape Floral Kingdom, et av verdens store sentre av terrestrisk biologisk mangfold.

Camissa House er en feiring av Afrikas Cape, dens arv, dens meandrerende historie som forbinder fjell og hav, fortid til fremtid og menneskeheten til jorden.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Camissa House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål