WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wild Life

Afrika har blitt kalt den største show på jorden, og Lion Sands presenterer en safari som utspiller seg som en funksjoner hjul. Vår reserve sparer 5 000ha (12 500ac) av et habitat som er hjem til den høyeste og mest varierte konsentrasjonen av dyreliv på den sørlige halvkule. Du vil se alle Afrikas ikoniske arter - løve leopard, neshorn, elefant, bøffel, giraff, flodhest og sebra - sammen med en støtte av ikke mindre spennende 137 pattedyrarter og over 450 varianter av fugl. Safariene våre presenterer et eventyr som er vilt, og så litt!

Lion Sands er helt privat, og tilbyr deg en intim safariopplevelse. Med bare seks gjester til en spillseer og eksklusiv traversering på reservatet vårt, vil du ha minimale møter med andre mennesker. Selv om overbevisende observasjoner tiltrekker seg mer oppmerksomhet, er antallet biler her også begrenset. Dette sikrer at dyrene ikke blir utsatt for stress, og du er i stand til å tilbringe mer tid med dem, observere deres naturlige oppførsel. Mens du er ute og utforsker, vil du på ingen måte være tøff. Spillseeren din har polstrede bøtteplasser, vanntette enhetsholdere, tepper og ponchoer - og stopper på et naturskjønt sted for drikke og snacks.

Vis mer
Vis mindre

Bush Walks

Dette er våre turer etter frokost på villmarken. For de som ønsker å oppleve busken, ikke bare observere det, er det ingen bedre guidet utflukt. Du blir droppet i tykke ting og alle fem sanser engasjerer... Føl skrubbingen under føttene, ta på en fløyelsaktig akasiefrø pod, hør sprekken i en gren som indikerer at du ikke er alene, og se spillet vises bare meter unna - spennende! Dette er også en fantastisk mulighet til å møte de mindre skapningene, ofte savnet på safaribiler, og for å finne ut mer om reservets planter — mange med fascinerende medisinske egenskaper og tradisjonelle bruksområder.

Vis mer
Vis mindre

Food & Wine

Fra bomafester til safari-forfriskninger, lover servering å være et høydepunkt — for alle våre gjester, med alle diettbehov, inkludert kosher, tatt vare på. Våre kokker forvandler lokale oppskrifter til moderne retter, noe som gir deg en smak for Sør-Afrika. Parret med førsteklasses viner fra Cape, blir servering en opplevelse. Våre vinsmaking er også en favoritt blant kjennere og dabblere.

Vis mer
Vis mindre

Spa & Wellness

I vår erfaring, å være godt tatt vare på inspirerer en grunnleggende følelse av velvære. Og hvordan bedre å hengi seg enn med luksuriøs innkvartering, sunn mat og spa-behandlinger? Vi favoriserer afrikologiske produkter, innpodet med troen på at egenomsorg gir balanse. Med våre massasjer, wraps og ansiktsbehandlinger lover vi en velværeopplevelse for å forynge kroppen din, roe sinnet og revitalisere ånden din.

Vis mer
Vis mindre

Tinyeleti Treehouse

La Sabie-elven selv ønske deg velkommen til dette endeløse afrikanske landskapet. Tinyeleti Treehouse, som kan oversettes til mange stjerner, er ikke bare et utsiktspunkt for å observere prakten som er Sabie River og hele livet den opprettholder, men heller en friluftsinvitasjon til å ta din plass og bli en del av den.

Tinyeleti Treehouse er fullt utstyrt for din avslapping, og du kan forvente alle bekvemmeligheter som et luksuriøst opphold, for eksempel muligheten for en avslappende hodemassasje. Nyt ditt valg av tapas eller et fullt måltid, og slå deg ned med en cocktail når dyrene kommer til å drikke ved solnedgang.

Den 50m2 dekk har plass til 4 personer, og barna er velkomne. Vi vil gi deg en fakkel, og selv om det ikke er strøm, finner du noen få barer med mobiltelefonsignal.

Forvent å høre det konstante rush av livet fra Sabie River på dørstokken, i tillegg til noen dyr, nattrovdyr og fugler som chiming inn.

Tinyeleti er en uavbrutt overnatting opplevelse som ikke kan replikeres, men det vil definitivt bli re-fortalt. Det vil si, hvis du kan finne ordene for å beskrive det. For oss som har kommet hit mange ganger, har vi fortsatt et tap.

Vis mer
Vis mindre

Giving Back

Lion Sands sammen med More Community Trust bistår våre lokale Huntington og Justicia B landsbyer, og du kan også bli involvert. Ta en samfunnstur, inntektene som går til våre utviklingsprosjekter her, eller rull opp ermene for å hjelpe deg gjennom våre Get Your Hands Dirty initiativer.

Dette senteret på utdanning, infrastruktur, helse og miljø, og du kan velge området som passer best til dine ferdigheter og interesser. Dette er ekstraordinære sosiale opplevelser som bringer deg til hjertet av Sør-Afrika for å gjøre dine egne og andres drømmer til virkelighet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lion Sands Tinga Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål