WeTu Analytics

Imbali Safari Lodge

Safaris

Som en av de første private innrømmelser i Kruger nasjonalpark, har Mluwati jobbet utrettelig for å sikre bærekraften i denne uberørte villmarken som i over 100 år har vært et fristed for over 114 reptiler, 34 amfibier og 147 pattedyrarter, inkludert Afrikas Big Five. Med noen av Krugers mest spektakulære landskap og et ekstraordinært utvalg av dyreliv, fugleliv og planteliv i konsesjonen, er hver safari opplevelse unik.

Du kan nyte en morgen og ettermiddag safari i åpne 4 x 4 biler. Tidlig morgen safari er veldig givende med lys for fotografering. Lions er fortsatt livlig og på farten på dette tidspunktet er antilope mer energiske og en overflod av fugler kan også ses. Ettermiddagen safari gir en mulighet til å se nattdyr og kanskje til og med unnvikende Leopard.

I vintermånedene går safariene kl. 06.00, og ettermiddagsafariene går kl. 16.00. Om sommeren skifter tidene til kl. 05.00 om morgenen og kl. 17.00 for ettermiddagssafari.

Te og kaffe serveres før morgensafarien avgår, og om ettermiddagen kan du nyte te før du drar.

Vis mer
Vis mindre

Guided Bush Walks

De guidede buskturene gjør at man kan komme tett og ha en intim opplevelse av den lokale flora og fauna. Turer er tilgjengelig etter avtale. Sikkerheten til gjestene er topp prioritet, så guidede buskturer kan være utilgjengelig hvis guiden anser forholdene for å være usikre for turgåing.

Vis mer
Vis mindre

Self Drive - Kruger National Park

Gjester med egne kjøretøy kan gjøre en selvbetjent kjøretur på dagtid i Kruger nasjonalpark. Parken er hjem til mange forskjellige pattedyr, reptil amfibier arter, og mange timer kan nytes se disse dyrene i deres naturlige habitat.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Imbali Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål