WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Game Drives

Daglige spillstasjoner med profesjonelle guider og sporere gir den perfekte muligheten til å komme nær Afrikas utrolige dyr, mens senettermiddags-stasjoner avslører den unnvikende magien i nattlig Afrika. Våre spillstasjoner er alle gjennomført i toppmoderne Land Cruisers, hver med plass til maksimalt seks gjester. Under oppholdet på Singita Malilangwe House vil du sannsynligvis oppdage et bredt utvalg av dyreliv, inkludert hvitt og svart neshorn, Lichtenstein hartebeest, sabel, nyala, klipspringer, gepard, villhund, løve, leopard og en overflod av fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måte å oppleve bushen på nært hold og personlig. Din ekspertguide og tracker vil følge deg når du sporer dyr til fots gjennom villmarken og utforske de flotte plantene og landskapene rundt deg.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Vann er en kilde til liv og skjønnhet, og ikke noe sted er dette mer tydelig enn i den afrikanske bushen. Fiske på dammen under hytta er den ideelle måten å oppleve dette underverket førstehånds. Drop i en lokke og se hva dusør dagen vil bringe, mens din guide og tracker viser deg hvordan lokalbefolkningen fange fisk ved hjelp av planter funnet i området. Singita Malilangwe kan skryte av utmerket viltfiske hele året inkludert Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) og steinbit.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

Det er kanskje ingen mer transcendent erfaring enn å se opp på en full himmel av glitrende stjerner. Mennesket har hatt en kjærlighetsaffære med nattehimmelen i århundrer, og med svært lite forurensing og ingen bylys for å avlede stjernene, vil ditt syn på himmelen her være krystallklart — ingenting mellom deg og den enorme afrikanske himmelen over.

Vis mer
Vis mindre

Rock Art Site Visit

San Bushmen er en av jordens eldste kontinuerlige kulturer på jorden, de opprinnelige jeger-samlere, deres livsstil er et speil i vår fortid. Ta en pedagogisk tur for å se San Bushmen rock art dateres tilbake titusenvis av år og lære om deres bemerkelsesverdige livsstil.

Vis mer
Vis mindre

Wine Experience

Som en av Afrikas mest innflytelsesrike kjøpere av vin, Singitas kjellere er hjemsted for noen av de mest ettertraktede private reserver og vintageviner kontinentet har å tilby.

Enten du er en kjenner eller bare nyter et og annet glass vin, våre erfarne sommeliers gleder seg over å introdusere gjester for et stort utvalg av varianter fra hele verden.

Gjennom Singita Premier Wine Direct kan gjestene kjøpe viner fra kjellerne våre: enten for å bli tatt med hjem på slutten av turen eller praktisk levert på døren. Som et tillegg til kjellerkjøp, vi har sikret tildelinger av svært begrensede, ettertraktede viner, inkludert 'Ikoner', 'Single Vineyard 'og 'Limited Release' viner, direkte fra ledende vingårder i Sør-Afrika.

Lagret i temperaturkontrollerte kjellere, disse vinene er usannsynlig å være tilgjengelige andre steder.

Vis mer
Vis mindre

Wellness

Den afrikanske villmarken tilbyr luksusen av ufiltrert tid og rom, og er den ultimate rammen for fullstendig avvikling, mens kontinentets helbredende energier er innkapslet i ritualer som gir næring og næring.

Hos Singita, vårt varige formål å gjenopprette landet og dets dyreliv strekker seg til å tilby helbredende opplevelser til våre gjester ved hvert berøringspunkt. De dedikerte behandlingene i massasjerommene våre utnytter de dype fordelene med urfolks visdom og essensielle oljer som slapper av, fyller på og gjenoppliver. Hver skreddersydde terapi kan tilpasses og tidsinnstilles etter preferanse, noe som sikrer en fullstendig personlig opplevelse.

Massasjemenyen er designet for å fordype gjestene i de vakre omgivelsene, og alle behandlinger inkluderer den freden og livlige energien for å revitalisere og gi næring til sjelen.

Vis mer
Vis mindre

Sundowner Cruise

Den afrikanske solnedgangen er en anledning verdt å feire.

Demningen nedenfor hytta er det perfekte stedet å nyte et nydelig solnedgangscruise mens du nipper til forfriskende solnedganger og ser på det fantastiske dyrelivet når det kommer ned for å nippe til fra demningen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Malilangwe House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål