WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Private Use

(5 Rom)

Dette elegante eksklusive huset ligger ved siden av Singita Pamushana Lodge på en sandsteinskam i Zimbabwe, og tilbyr uendelig utsikt over det omliggende landskapet og vakre Malilangwe Dam nedenfor.

Dette intime tilbudet er designet for familier og venner, og består av fem store soverom, hver med egen terrasse, som alle flyter sømløst inn i hjemmets convivial oppholdsrom, interaktivt kjøkken og elegante «bar-deli» — og til ulike utendørs dekk og et stort basseng med basseng med panoramautsikt.

Malilangwe House er inspirert av regionens rike stammehistorie, og har innredning og design som gjenspeiler den raffinerte luksusen, men likevel lyse og luftige atmosfæren på Pamushana Lodge. De omkringliggende 130 000 dekar med nesten urørt villmark legge til lokke av dette moderne afrikanske hjemmet, noe som gjør for en uforglemmelig luksus safari i en praktfull setting.

Vis mer
Vis mindre

Day Use Rate

(5 Rom)

Dette elegante eksklusive hjemmet ligger i Zimbabwes avsidesliggende Malilangwe Wildlife Reserve, og ligger ved siden av Singita Pamushana Lodge på en sandsteinsrygg, og tilbyr uforlignelig utsikt over det omkringliggende landskapet og vakre Malilangwe-demningen nedenfor.

Designet for familier og venner, dette intime tilbudet består av fem ekspansive soverom, hver med sin egen private dekk, som alle flyter sømløst inn i hjemmets convivial oppholdsrom, interaktivt kjøkken og chic 'bar-deli' - og på ulike utendørs dekk og et stort basseng med rim-flow med panoramautsikt.

Innredningen og designen på Malilangwe House er inspirert av den rike stammehistorien i regionen og gir ekko av den raffinerte luksusen, men likevel lyse og luftige atmosfæren i Pamushana Lodge. Omliggende 130 000 hektar med nesten urørt villmark legge til lokke av denne moderne afrikanske hjem, noe som gjør for en uforglemmelig luksus safari i en fantastisk setting.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Malilangwe House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål